Alekszej Navalnij egy valódi harcos volt

2024. február 16. 14:28

Navalnij sorsán keresztül végignéztük, mire képes Putyin azokkal, akik fellépnek a rendszere ellen.

2024. február 16. 14:28
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Alekszej Navalnij egy valódi harcos volt. A Putyin-rendszer elvette a szabadságát és az életét, de a méltóságát nem tudta.
Putyin ellenzéki kihívója belehalt abba, hogy bemutassa, hogy működik és mire képes egy illiberális rezsim: először a szabadságjogok sérülnek, majd a rendszer ellenfeleit mondvacsinált indokokkal bebörtönzik és megölik őket.
Navalnij sorsán keresztül végignéztük, mire képes Putyin azokkal, akik fellépnek a rendszere ellen. 
Demokráciát féltő magyarként és európaiként is tartozunk neki azzal, hogy nem felejtjük el miért küzdött, miben hitt, és mit vállalt érte.”

Nyitókép: HANDOUT / INSTAGRAM ACCOUNT @NAVALNY / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. február 17. 13:35
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!
díszponty
2024. február 17. 11:05
Ke Csatka! Végigsorolhatnád magadban, a történelem folyamán kimindenki hogyan és mikor számolt le ellenfelével. De jobb ha leírod, tán millió tekercs WC papír elegendő lenne rá. Amúgy mondok rögvest egyet, aki leszámolt - saját népével en bloc. Zelenszkij. Inkább disznótorost csinált minden férfiból, minthogy tárgyalt volna És ki állt mögötte? A teljes USA és a teljes EU.
Kamcsatka5
2024. február 17. 10:42
belga 3,14-csa! Hol van a bruklini berged? Hazatakarodott már?
Kamcsatka5
2024. február 17. 10:38
Inkább egy kretén, a Fuggerék szarosgyurijának a valagát tisztogatta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!