A Tucker Carlson – Putyin interjúról annyit, hogy ezt a WOKE baloldal tette lehetővé

2024. február 09. 10:03

Ők provokálták ki azt, hogy ez emberek százmilliót érdekelje világszerte.

2024. február 09. 10:03
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„A Tucker Carlson – Putyin interjúról annyit, hogy lehet hőbörögni, meg EU-ból kitiltással fenyegetőzni, de ezt az interjút a WOKE baloldal, a neokommunisták, az általuk kultivált »cancel culture« tette lehetővé. Na meg a szivárványos liberfasisztáknak vállveregetésért jó mélyen benyaló áruló jobboldali nagyságok. Miért? Mert ők provokálták ki azt, hogy ez emberek százmilliót érdekelje világszerte, és miattuk tud Carlson tényleg függetlenként a saját útján járni.

Ez az, amikor a befőtt elteszi a nagymamát.

Ebből is jól látszik, hogy bár erősek és hatalmasak, mégis hibáznak. Nagyokat. Tehát legyőzhetők.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. február 09. 16:04
200 millió? Ugye Althusserlről és Marcuse-ről írtál? Vagy érdekli az embereket más is, mint a baloldali agymenés?
llnnhegyi
2024. február 09. 13:29
200 millió látogató.
zatoicsi
2024. február 09. 13:11
Pontosan, a WOKE EGY FERTŐZÉS! Súlyosan fertőző elmebaj, amely neurózist és hisztériát gerjeszt a fertőzöttben. Abnormális szexuális viselkedést idéz elő, a WOKE-ban szenvedő beteg kényszeresen idétlen színűre festeti a haját, orrába vaskarikát dug.
Aerion
2024. február 09. 13:05
A vokista ideológia képviselői emberiségellenes bűnözők. Valamennyi akár élő,. akár addig halott, nemzetközi nemzetbíróság elé kerül. Az emberiség ellen elkövetett bűnök elől még a halálba sem lehet menekülni. Jó lecke lesz ez az érintetteknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!