A tatabányai baloldali összefogás egyik főszereplője támadta meg a józsefvárosi Fidesz irodáját

2024. február 23. 18:09

Nyulasi Tamás nem egyszerűen csak gyakornok volt Szücsné Posztovics Ilona polgármester kommunikációs stábjában.

2024. február 23. 18:09

Ahogy arról korábban több ízben is beszámoltunk, a józsefvárosi Fidesz-irodát szétverő 27 éves, szélsőbaloldali antifa, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt. A kemma.hu szerint azonban Nyulasi nem csak egy egyszerű gyakornok volt Szücsné Posztovics Ilona stábjában.

Kocsi Máté minapi Facebook-posztjában kiemelte, hogy „a sunyi támadást az antifa Nyulasi Tamás követte el, Jámbor ennek a mozgalomnak a hazai vezetője (Szikra), médiabiztosítója, hangadója, parlamenti képviselő, aki szoros barátságban áll vele. Közös fotók, akciók és közösségi médiás kapcsolatok tanúskodnak erről.“

A Kocsis Máté által megnevezett Nyulasi Tamás nem egyszerűen csak gyakornok volt Szücsné Posztovics Ilona polgármester kommunikációs stábjában – írta meg a portál. 

Ugyanis 2019 augusztusában az ellenzéki összefogásban részt vevő pártok helyi képviselői (Lusztig Péter – DK, Balogh Ferenc – Jobbik, Takács Péter -MSZP, Nyulasi Tamás – Momentum, Renczes Dávid – PM) és jelöltjük aláírta az őszi önkormányzati választásokra megfogalmazott „Választási Együttműködési Megállapodást”.

Nyitókép: Képernyőfelvétel

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. február 26. 10:37
A Momentumot terrorista szervezetté kell végre nyilvánítani.
jooeee
2024. február 23. 22:39
Legalább 8-10 évet neki! Legyen ideje gondolkodni.
atti64
2024. február 23. 20:54
A PATKÁNY KEZÉT SZILÁNKOSRA TÖRNI!!!!!!!!!!EGY ÉLETRE MEGTANULNÁ MI A TISZTELET. A BIROI BUNTETÉS MÁR MOST TUDOM HOGY KURVA KEVÉS LESZ!!!!!!!!!!
2024. február 23. 19:25 Szerkesztve
Bűnözők ezek mind… Mondjuk egy dolog így kiderült. Az egész influenszer tüncike nem volt egyéb , mint az ellenzéki pártok kormánybuktató kísérlete. Vajon hány balos aktivistát utaztattak még fel a Hősök terére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!