A Szomszédok Janka nénije felbőszülten támadt Orbánékra

2024. február 12. 10:57

Meg kellett szólalnia, hiszen ha hívnak az országrontók egy kis fröcsögésre, akkor nincs mese, menni kell.

2024. február 12. 10:57
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Mindenkit mozgósít a baloldal, nagyon fontosak számukra a közelgő választások. Sorra jelennek meg a baloldali megmondóemberek, művészek, szociológusok, közgazdászok nyilatkozatai arról, hogy milyen rossz itt Magyarországon minden, és a kormány milyen rosszul végzi a munkáját. Ezúttal a Magyar Hangnak adott interjút a Szomszédok című teleregény alkoholista Janka nénijét alakító Pásztor Erzsi. A 87 éves, Kossuth-díjas színésznő is nagyon csúnyán beleállt a kormányba. Számos dolog mellett az alábbiakat nyilatkozta:

»Nagyon zavar a korrupció, a hatalmas rablás. Olyan, mintha nem is a saját hazánkban élnénk, annyira idegen lett minden. Talán erősnek tűnik, amit mondani fogok, de meggyőződésem, hogy amit a hatalmon lévők művelnek, az hazaárulás. Nem tudok mást mondani, mert látványosan nem figyelnek az ország érdekeire. Régen képtelen voltam létezni a Balaton nélkül. Ma már ha lasszóval fognának, akkor sem mennék. Megváltozott, mindent eladtak, az ott élők és a nyaralók érdekeit semmibe veszik. Nagyon nem tetszik az sem, ahogy Budapestet büntetik. Mintha élveznék, hogy kitolhatnak velünk. A folyamatos gyűlöletkeltés miatt pedig helyettük is szégyenkezem, mert külföldön ezzel azonosítják a magyar népet.«

Pásztor Erzsi gyönyörűen, mondhatni példásan felmondta a hazug baloldali toposzokat a korrupciótól egészen a Balaton felvásárlásáig.

Úgy tűnik, hogy a Magyar Hang nagyon rá van állva a Szomszédokra, hiszen a közelmúltban a sorozatban a bártulajdonos Lacit alakító, vörös hajú színésznek, Epres Attilának a durva kirohanása borzolta a kedélyeket, amely szintén a Magyar Hang egyik podcastjában hangzott el. A köztudottan baloldali érzelmű és elkötelezettségű, Orbán-gyűlölő színész a következő botrányos dolgot mondta a műsorban, amivel szégyen hozott a saját fejére, és nagyon lejáratta magát:

»Ez egy büdös mocsár. És amíg valaki nem fogja meg a macskakövet, nem veri be a kirakatba és nem lesznek még több ezren, akik ezt megteszik, addig ez nem fog megváltozni.«

Nem véletlen, hogy az egykor nagyon népszerű sorozat szereplői közül sokan a baloldal elkötelezett hívei, és bármikor képesek egy kis kormánygyalázó interjúra bárhová beugrani, ahol erre a természetesen független és módfelett objektív értékelésre igény van.”

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:42
🍓 ️ F­­­o­r­­r­ó­­­ l­­­á­n­­yok sz­­­ex­et ak­­­ar­­n­ak, ba­sz­­­d m­­eg ők­­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Évuka
2024. február 13. 20:18
És ennek a vén p. nak kellett Kossuth díjat adni? Hol él ez a vén szatyor?
mai nap
2024. február 13. 19:56
Színészek. Betanulják a szerepet, és ha jó színészek, képesek hitelesen előadni. A szerepért temészetesen pénzt vesznek föl. Másképp mi értelme lenne?
wesztwalt
2024. február 13. 13:44
A vén ripacs megsértődött, mert a jobboldal le merte szólni a Szomszédokat. Dühös az egész világra, mert hiába kapart érte, kiröhögték, hogy mit keresne ez a nemzet színészei között. Dehát Janka néni is egy undorító förmedvény volt, azért játszotta hitelesen, mert a lényéből fakadt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik