A rendőrök segítettek két embernek a tegnapi demonstráción

2024. február 17. 10:26

Tényi István közben garázdaság gyanújával tett bejelentést.

2024. február 17. 10:26

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a pénteki, Hősök terén megtartott demonstráció végén a tüntetők egy csoportja a Fidesz Lendvai utcai székházánál provokálta a rendőröket, akikkel dulakodni kezdtek. A rendőrség közleménye szerint két ember a biztosításban részt vevő egyenruhások és a jogellenes csoportosulás közé szorult, 

ezért saját biztonságuk érdekében a rendőrök kiemelték onnan.

A gyűlés biztosítása során a rendőrök további két emberhez hívtak mentőt, akik a tömegben rosszul lettek. Egy nőt pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt feljelentettek.

A közérdekű bejelentéseiről elhíresült Tényi István közben a rendőrséghez fordult, amiért a Pesti Srácok stábját támadás érte a demonstráción.

Tényi, lapunkhoz is eljuttatott bejelentésében a garázdaság vétségének gyanúját veti fel, miután a stábot megdobálták, illetve az operatőrt kétszer hasba ütötték. Bejelentésében az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérte. 

Nyitókép: Egy csoport dulakodni kezdett a rendőrökkel (Forrás:YouTube)

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barrakuda-2
2024. február 19. 20:08
HÁNY EMBERT ÁLLÍTOTTAK ELŐ EZEK UTÁN ? EGGYET SE ? TÉNYLEG ? VALÓBAN ? MIÉRT ?
Takagi
2024. február 17. 17:43
Miért? Kár volt. Diktatúrában nem segítünk a tüncikezőnek. Kardlap, gumilövedék, lovasroham miért nem volt?
véna
2024. február 17. 13:39
Szia Uram! Kiemelő filc érdekel?
CirmoS
2024. február 17. 13:27
Az agymosott idióta CSÜRHE vergődött, de megint kevesen voltak! Ezeket a buta birkákat csak felhasználja a Soros-dollárcsürhe, ez a söpredék bármikor kapható egy kis vergődésre, bár annyira buták, hogy nem is tudják miért tüntetnek, de egy lejárt szavatosságú konzervért és ezer forintért bármikor , Orbánoznak '... ezt az egy szót még ezek a sötét idióták is meg tudják jegyezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!