A Momentum liberális párt

2024. február 15. 11:02

A liberalizmus nem egy homályos eszme, hanem kézzelfogható útmutató a társadalom alapvető dolgainak működtetésére.

2024. február 15. 11:02
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Magas rangú állami és egyházi személyek háttéralkujaként kegyelmet kap egy pedofil bűnsegédje. A balhét a végrehajtókkal vitetik el, a fő felelősök pedig hallgatnak vagy cinikusan kibújnak a kérdések alól. 

Ilyen egy liberális demokráciában nem történhet meg: ez a feudális állam működésmódja.

Ezért beszélünk a Momentumban a liberális demokrácia fontosságáról, és ezért hangsúlyozzuk, hogy a Momentum liberális párt. Mert a liberalizmus nem egy homályos eszme, hanem gyakorlati, kézzelfogható útmutató a társadalom alapvető dolgainak működtetésére.

Magyarország súlyos problémáinak nagy része mögött pontosan ez a romlott, morálisan és józan ész alapján is elítélendő működésmód húzódik. A feudalizmus alaplogikája. 

Hogy aki erős, annak a szava számít. Hogy a kapcsolatokkal mindent el lehet simítani. Hogy a hatalmasok tetteinek sosincs következménye. Hogy az erkölcs csak politikai szlogen, a valódi irányt a pénz és a hatalom szabja. 

A Momentum ez ellen a morális romlottság ellen határozza meg magát. Ezért vagyunk a liberális eszme képviselői Magyarországon, szemben a feudális hatalommal, amelyik pedofilok bűntársainak is megkegyelmez, ha a »sajátjait« kell védelmeznie.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. február 16. 20:03
Úgy reméled, ettől rád fognak szavazni a magyarok?
KBA98
2024. február 16. 17:28
Vérpadon a helyetek!
OneiroNauta
2024. február 16. 15:45
"A liberalizmus nem egy homályos eszme, hanem kézzelfogható útmutató a társadalom alapvető dolgainak működtetésére." Ez a ti újliberalizmusotok már nem is eszme, hanem egy kártékony, elmebeteg woke vallás, ami tönkreteszi a társadalmat, ahol elterjed. A nyílt társadalom elméletetek bukásra van ítélve, a multikulti nem működik, a túltolt sötétzöld energiapolitikátok meg bedönti a gazdaságot, élelmiszeripart, miközben nem menti meg a bolygót. Persze, ha az a cél, hogy a minél nagyobb káoszban egy modern fizikai és szellemi rabszolgaságot hozzatok létre, akkor hatékony...
Abraxos
2024. február 16. 14:53
A momentum egy haza- és nemzetáruló párt. Egy undorító köpönyegforgató, idegen érdeket szolgai módon követő, a hazaszeretetet és a haza érdekében való szolgálatot még könyvből sem ismerő banda aki csak rombolásra képes. Köpnék egyet ha lenne értelme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!