A gyermekvédelemben sem hátrálunk!

2024. február 14. 22:10

2024. február 14. 22:10
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás

Az ellenzék 2021-ben nemet mondott a gyermekvédelmi törvényre, 2022-ben pedig harcias kampányt folytatott a gyermekvédelmi referendum ellen. Ez az igazi arca, a kegyelmi ügy kirobbanása után tett nyilatkozatai csak színjátékként értékelhetők. Az is mindent elárul róla, hogy az általa támogatott uniós vezetés Magyarország gyermekvédelmi szabályozása – illetve migrációellenes és békepárti álláspontja – miatt nem folyósítja a hazánknak járó forrásokat. Szó sincs tehát jogállami és demokráciaproblémákról, valójában a szélsőségesen liberális, nemzet-, vallás- és családellenes ideológia magyar kormányzat általi elutasítása az oka annak, hogy visszatartják a forrásokat. A genderőrület mindent elborít, és aki nem áll be a sorba, azt gazdaságilag is megpróbálják tönkretenni. Világos, hogy az ország szellemi és morális szuverenitását is támadják a Soros-hálózatok és az általuk irányított brüsszeli bürokraták, illetve hazai elvtársaik.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. február 16. 17:56
Egészen röhejes, hogy a gyermekvédelemért olyanok tüntetnek, akik a gyermekvédelmi törvényt sem szavazták meg.Egészen aljas módon, Soros támogatással a kormányt, és a legtehetségesebb embereit akarják megbuktatni.Ezek a hiénák a zavarosban akarnak halászni, a saját ócska politikai haszonszerzésük érdekében tünciznek, balhéznak. Ilyen alakok, mint például Cseh Katalin, aki azon röhögött, hogy az abortusznak egy jó módja a botmixerezés is lehetne, vagy a magát kereszténynek hazudó MZP, aki azt is eltévesztette, hogy hat vagy 7 gyereke van..
nekoashi
2024. február 14. 22:44
A papír mindent elbír! A gyermekvédelemhez nem több törvény kell, hanem pénz!
UgyeletesFoApolo
2024. február 14. 22:17 Szerkesztve
Kedves ápoltak! Sorakozó felettem, aki a legalpáribb, az megy a lyukba! Már csak 5 szabad hely van, szóval hajrá-hajrá!
NDAP1945
2024. február 14. 22:17
Kicsit most ez nevetséges, már két fideszes bukott a pedofilügy miatt, a harmadik még nagyon kapálózik, de ő is bukni fog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!