A DK lendületben: a Pesti Srácok lepedofilozása utána a Magyar Nemzet riporterét pedofilsegítőnek nevezték

2024. február 26. 06:44

Barkóczi Balázs a 24 éves Futó Boglárkát pedofilsegítéssel vádolta meg. Az ellenzéki politikusok a kérdésekre nem válaszoltak, a riportert csaknem fellökték.

2024. február 26. 06:44
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Párbeszéd új társelnöke azt mondta: a youtuberek tüntetésén azért voltak többen mert ők szexik. Kiderült, hogy 

Gréczy Zsolt szerint rendjén van, ha egy politikus lehülyézi az újságírókat, a legtöbb politikus pedig menekül a kérdések elől – ez volt a baloldal tüntetése.

 A Pesti Srácok nyomán megírtuk: Dobrev Klára a gyermeki szemek csillogásáról értekezett a színpadon, miközben kollégái a PestiSrácok.hu stábját pedofilozták. „Ezt jelenti a gyermekvédelem a DK-nak, akik az influenszertüntetés hullámait meglovagolva felvonultatták a teljes pártszervezetet a Kossuth térre. Így már az ezer főt is elérték a »fideszes pedofilhálózat« miatt aggódók” – számolt be az esti tüntetésről a Pesti Srácok.

„Döntsenek az emberek az új köztársasági elnökről” címmel hirdetett tüntetést február 25-re a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd, ám az eseményen erről a témáról esett a legkevesebb szó.  A megjelent politikusokat a Magyar Nemzet stábja a többi között a gyermekvédelmi törvény szigorításáról szerette volna kérdezni, de 

a legtöbb DK-s és Momentumos politikus agresszívan hárította a kérdéseket.

Barkóczi Balázs a Gyurcsány-párt politikusa a Magyar Nemzet riporterét, a 24 éves Futó Boglárkát pedofilsegítéssel vádolta meg.  

Gy. Németh Erzsébet, a DK országgyűlési képviselője esernyővel hárította a kérdéseket.

Emlékeztetnek: Rónai Sándor, a DK EP-képviselője először lehülyézte Császár Attilát, az m1 riporterét, majd letagadta azt. A politikust Fazekas Máté, a Magyar Nemzet operatőre buktatta le, aki felvételt készített arról, hogy Rónai, hogyan sértegeti a riportert. Gréczy Zsolt egy kérdésre válaszolva most kifejtette, hogy semmi kivetnivalót nem lát párttársa viselkedésében.

A balliberális pártok által meghirdetett demonstráción nem voltak ezren sem,

 a tüntetés kezdete után csaknem két és fél órával pedig teljesen kiürült a Kossuth-tér. 

Hangsúlyozzák: a Magyar Nemzet témában feltett kérdése is kellemetlen lehetett a politikusoknak, 

Futó Boglárkát szabályosan fellökték, amikor erről szerette volna kérdezni Dobrev Klárát. 

Barabás Richárd a Párbeszéd új társelnöke viszont azzal magyarázta, hogy kevés az érdeklődő, mert szerinte a youtuberek szexibbek, mint a politikusok.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőmentés

 

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2024. március 04. 14:10
Valami normális Pr.-es, vagy közvéleménykutató megmondhatná a köcsiknek, hogy ez nagyon is kontraproduktív. Hülyén hangzik peofilek, efebifilek szájából a pedofilezés
Palmimi85
2024. március 02. 08:59
Érdemes lenne utánanézni, hogy ennek a Barkócinak egyszer már volt valami ügye a gyerekekkel kapcsolatban, de sajnos, nem emlékszem. Érdemes lenne leásni!
Öreg Palóc
2024. március 01. 15:43
Fel kell jelenteni ezt a "népi cserépedényt" is !!! MInden olyan szemetet fel kell jelenteni, aki vádaskodik !! Bizonyítson !!! Ha nem tud, rágalmazó. Eljárás. Büntetés. Ha tovább rágalmaz egyre komolyabb büntetés. Nagyon elszaladt a könnyű kijelentések szezonja a lipsi oldalon.
Unknown
2024. február 26. 16:17
Barkóczi csak hallgasson, mert ő is elítélt garázda bűnöző, aki baseballütővel kopogtat nyugdíjas emberek ajtaján harmad magával!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!