Lepedofilozták a PestiSrácok stábját a tüntetésen

2024. február 25. 22:42

Dobrev szerint szörnyekkel küzdenek, de csak úgy tudnak nyerni, ha Orbán megbukik.

2024. február 25. 22:42
null

Dobrev Klára a gyermeki szemek csillogásáról értekezett a színpadon, miközben kollégái a PestiSrácok.hu stábját pedofilozták. Ezt jelenti a gyermekvédelem a DK-nak, akik az influenszertüntetés hullámait meglovagolva felvonultatták a teljes pártszervezetet a Kossuth térre. Így már az ezer főt is elérték a „fideszes pedofilhálózat” miatt aggódók – számolt be az esti tüntetésről a Pesti Srácok. 

A portál emlékeztet: 

mindeközben arról már hallgatnak, hogy a gyermekvédelmi törvényt annak idején nem szavazták meg.

Mindenki pedofil, aki fideszes, Orbán, takarodj – ezek a legfontosabb gyermekvédelmi javaslatok a DK részéről, amely vasárnap délután a Kossuth térre hívta össze pártszervezetét és megmaradt szimpatizánsait – összegezte a portál. Mint írják: „Minőségi demagógia biztosítása végett Dobrev Klára nyitotta a felszólalók sorát, aki a gyermekeik szemeinek csillogásáról és az ártatlan gyermekek védelméről értekezett. Önmagában ezzel még nem lenne probléma, az azonban kimaradt az érzelmes beszédből, hogy éppen az ő pártja az egyik, amelyik nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt. Annak módosításáról pedig elmondta: nem érdemes megváltoztatni, mert a helyzet csak akkor változik meg, ha megbukik az Orbán-kormány.

Dobrev szerint szörnyekkel küzdenek, de csak úgy tudnak nyerni, ha Orbán megbukik. 

Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy a DK-nak a gyermekvédelem is csak egy újabb politikai agenda, amelynek mentén az EP- és önkormányzati választásokra próbálnak szavazókat szerezni” – véli a portál.Ezt Dobrev később be is vallotta, amikor a tüntetőket arra kérte, hogy a kegyelmi ügy miatti felháborodást alakítsák át cselekvéssé a választási kampányban.

A Pesti Srácok kifejti: Dobrev elmondása szerint Orbán puccsra készül a köztársaságielnök-választással, az azonban nem derült ki, hogy vajon kit puccsolna meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PS

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. február 27. 19:43
Mi lesz,ha fiukat egy pedofil elkapja?
Szerintem
2024. február 26. 08:12
"Kovács Ubul >>> august 2024. február 26. 06:48 Gyurcsány & Dobrev szereplése az egyik garancia a fidesZes 2/3-ra. Vajon kinek az érdeke a futtatásuk??" Akik szavaztok rájuk B+ Kivétel nélkül, az összes moslékos szavazó szavazott rájuk a listán. Akkor ki tartja őket a felszínen, faszfej?
Zolotarjov
2024. február 26. 08:05
Pedoasszisztensetek is tüntizett? :)
2024. február 26. 08:04 Szerkesztve
A pedofilozás az új köteles akció.. Emlékezzünk csak Fletó szavaira, kis rossz szándékkal le lehet pedofilozni az egész Fideszt és szavazóit: "Mi csináltuk meg a köteles akciót is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, és mi összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó meg a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!