A diákhitele miatt próbált bankot rabolni, ez lett a vége (VIDEÓ)

2024. február 06. 09:08

Airsoft fegyverrel próbálkozott a férfi. Üres kézzel távozott.

2024. február 06. 09:08
null

Maszkban, napszemüvegben, kapucnival a fején sétált be a lottózóba egy férfi, aki egy pisztollyal a kezében utasította a pult mögött ülő nőt, hogy egy textilzsákba tegye bele a pénzt – írja a Blikk. A Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint a sértett lefagyott, ezért nem hajtotta végre az utasítást. A férfi látta, hogy így nem jut eredményre, ezért elhagyta a helyszínt.

A lottózóban cipőnyomokat, sőt, a rabló DNS-nyomait is megtalálták a nyomozók. Pár nappal később a lakásában fogták el a gyanúsítottat.

A 23 éves férfinál megtaláltak a bűncselekménynél használt pisztolyt, amiről kiderült, hogy műanyag lövedék kilövésére alkalmas airsoft játékfegyver. A férfi gyorsított eljárásban két év hat hónap letöltendő börtönt kapott. Mivel az ügyészség szerint a büntetés túl enyhe, ezért súlyosítás érdekében fellebbezést jelentettek be.

A tárgyaláson az elkövető zokogva ismerte be a tettét, amit – elmondása szerint – a rezsitartozása és a diákhitele miatt követett el.

 Ő és a védője a büntetés enyhítéséért fellebbeztek.

Nyitókép: Tények képernyőfotó

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. február 06. 14:58
diplomás éttermiségi fiatal
ekeke1
2024. február 06. 11:13
"a rabló DNS-nyomait is megtalálták a nyomozók. Pár nappal később a lakásában fogták el a gyanúsítottat." Ami azt jelenti hogy korábbi ügye(i) miatt már szerepelt a nyilvántartásban...
Egyszeriember
2024. február 06. 10:07 Szerkesztve
Bank és lottózó egyben? Vagy csak szerintem nincs összhangban a cím és a cikk?
DrPepper
2024. február 06. 09:48
"Csak semmi cicó! Slukker van nálam." Darwin díj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!