A buszközlekedés javítása helyett a BKK-nál inkább jót nevetgélnek az utasok hozzászólásain (VIDEÓ)

2024. február 13. 09:47

A vállalat saját bevallása szerint rengeteg üzenetet kap az utasoktól.

2024. február 13. 09:47

„Napról napra egyre több üzenetet kapunk, most összegyűjtöttük az elmúlt időszak legjavát” – írta a BKK hivatalos TikTok-csatornáján közzétett videójához, amelyen utasoktól kapott leveleket olvasnak fel, ezeken utána jót derülnek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy korábbi cikkeinkben mi is beszámoltunk róla, az elmúlt időszakban több BKK-t érintő botrány is napvilágot látott – Lánchíd-felújítás, járatritkítások – , amelyek tükrében nem pontosan érthető, hogy a vállalat miért érezte szükségét annak, hogy egy saját utasait pellengérre állító videóval rukkoljon elő. 

Ezt is ajánljuk a témában

A BKK videóját alább tekinthetik meg:

@bkkbudapest Napról napra rengeteg üzenetet kapunk 💬, most összegyűjtöttük az elmúlt időszak legjavát 😎 Folytatjuk! #bkk #bkkbudapest #foryou #fyp #trynottolaugh #messenger #directmessages ♬ eredeti hang - BKK Budapest

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyvakond
2024. február 13. 12:59 Szerkesztve
Nem mondom, hogy óriás poén, de szerintem vicces. Ez a két ember pedig hadd nevessen a sok prosztó/proli vagy éppen kedvesen tréfas hozzászóláson, amelyek néha ugyanolyanok, mint itt. Szívből remélem, hogy a Mandiner adminjai is ugyanígy tesznek! Van min röhögni, fejet fogni, szemet forgatni, arcot tenyérbe temetni itt is... 😉😁
szutykok
2024. február 13. 12:04
❤️ S­z­­­i­­­a­­s­­z­­t­o­k­­ f­­i­­ú­­k­­!­­­ ­­­👅 Közös masztira várok 14 év felettieket. Nyúlj a nadrágomba pénteken a Hősök terén!
5m007h 0p3ra70r
2024. február 13. 11:41
>>> szutykok 2024. február 13. 10:35 Mindegyiken ott leszek, addig kell ütni a pedofil férgeket amíg melegek:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Közös tüntetést szervez kilenc tartalomgyártó, köztük Azahriah, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt<<< Osváthtal felváltva ütitek egymást, vagy csak te ütöd majd mindkettőtöket?
5m007h 0p3ra70r
2024. február 13. 11:40
>>> szutykok 2024. február 13. 10:38 Az orbáni pedofiltörvény törvényesen megengedi<<< A törvény törvényesen engedi meg? Biztos ez? >>> hogy egy 14 éves fiúcska a semjényt vagy a balogot kényeztesse<<< Idéznéd azt a szakaszt amelyben ez a meg nem nevezett - és nyilván nem is létező - törvény ezeket a személyeket említi? Vagy tudod mit? Hagyd is. És akkor nem kell kopiznod 73x is feleslegesen a “minek terelsz” kezdetű értelmetlen sablonválaszt. Júliusra ez már úgysem édekel senkit, mindenki a baloldali szavazatújraszámoltatásokkal lesz elfoglalva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!