Zavartan menekült Karácsony Gergely az Origo kérdései elől (VIDEÓ)

2024. január 20. 21:57

A főpolgármester nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért ritkította a BKK a legforgalmasabb útvonalakon a járatokat.

2024. január 20. 21:57

Zavartan vigyorogva menekült Karácsony Gergely az Origo kérdései elől – írta meg cikkében a portál, amelynek riportere az ATV épülete előtt próbálta megkérdezni a főpolgármestert a legutóbbi botrányairól, például arról, hogy miért ritkította a BKK a legforgalmasabb útvonalakon a járatokat. „A főpolgármester az ATV-ben belezavarodott a magyarázkodásba, előlünk inkább elmenekült” – írták a cikkben.

A videót alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. január 22. 21:56
Építésben hiperpasszív, sunnyogásban hiperaktív Gelgő!
Perger
2024. január 21. 21:26
Kissé meglepődöm, hogy a BKK-val kapcsolatos események következményét mindem alkalommal a főpolgármesteren próbálják számonkérni mikor tudható , hogy a döntések nélküle történnek. Hallott már valaki egy kompetens megnyilvánulást mindezekről a BKK vezér Darskovicstól? Őt miért nem faggatja senki? Ő a történtek ismeretében miért nem érzi szükségét annak, hogy egy ekkora város részére magyarázatot adjon? A sajtó és a közgyűlés is lehetne határozottabb ezeken az ügyekben! Nálunk sajátságos a nyilvánosság és az átláthatóság értelmezése is.
files32
2024. január 21. 16:39
Az origót már a falusi paraszt fideszbuzik se olvassák.
zsolt196969
2024. január 21. 15:36
Lehet hogy a húgyos Fleto helyette keres embereket ötletelni??!! Nehéz lessz felülmúlni ezt a.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!