Várom a nemzeti konzultációs levelek számait!

2024. január 18. 06:24

Erről eszembe jut, amikor Putyinnak a megszállt területekhez szüksége volt a Duma jóváhagyására.

2024. január 18. 06:24
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Kíváncsian várom a nemzeti konzultációs levelek számait. Hányat küldenek vissza, s azokból mennyi lesz a támogató? Különösen nagy reményeket nem fűzök hozzá, hiszen – nem auditált – kész eredményeket húznak elő a fiókból. De… Erről eszembe jut az, amikor Putyinnak a megszállt területek bekebelezéséhez szüksége volt a Duma jóváhagyására.  A négy területről külön-külön szavaztak. 413 szavazatot kapott Donyeck, Luhanszknak 412, Zaporizzsjának 409, Herszonnak pedig 411 szavazat jutott.

Csakhogy az Agensztvo nevű orosz független híroldal szerint a teremben csupán 408 képviselő volt jelen!  Ezután nyilatkozott az alsóház elnöke, Vjacseszlav Vologyin, aki szerint »technikai hiba történt, és senkinek nem kellene aggódnia plusz-mínusz egy szavazat miatt«. Nálunk az ilyen »technikai hiba« napi gyakorlat. Itt minden »szavazás« egy-egy köpés a választók arcába.”

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. január 19. 08:09
Lényegtelen mi jut az eszedbe gyengeelméjű komcsi fasz.
Glück28
2024. január 19. 07:01
Te a kaszást várd koca!
herceg-3
2024. január 18. 22:06
Te csak a moslékot várjad Laci! Addig is menj vissza az ólba és figyeld a moslékos vödör zaját, hogy amikor eléd öntik a moslékot, örömteljes röfögésben törhess ki!
hátakkor
2024. január 18. 19:26
Egy és egyetlen ávós komcsi béemes firkász volt, aki 89-ben elköszönt. Szabó László ( kék fény). Megértette, hogy konyec filma. Erre jönnek a jusztok, vitrayk, havasok, bolgárok, dobrevek, kleinek. Kétségtelen vitàlis népség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!