Újraindul a közvetlen járat Budapest és Tel-Aviv között

2024. január 17. 13:24

A Wizz Air tavaly október 7-én jelentette be, hogy felfüggesztette járatait Budapest, illetve Debrecen és Tel-Aviv között az izraeli légitámadások miatt.

2024. január 17. 13:24

A Wizz Air újraindítja Budapest és Tel-Aviv közötti járatait márciusban – jelentette be a légitársaság szerdán. Az MTI-nek küldött közleményben ismertetik, hogy március elsejétől az izraeli fővárosba heti három alkalommal repülhetnek az utasok Budapestről.

A Wizz Air közölte, hogy tavasztól Budapest mellett Bukarest, Krakkó, London-Luton, Róma-Fiumicino és Szófia repülőterekről is indít járatokat Tel-Avivba. A légitársaság tavaly október 7-én jelentette be, hogy felfüggesztette járatait Budapest, illetve Debrecen és Tel-Aviv között az izraeli légitámadások miatt, egyeztetve a helyi és nemzetközi hatóságokkal.

(MTI)

Nyitókép: Nicolas Economou/AFP

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. január 25. 00:17
Ki az a barom, ki oda szeretne repülni?...esetleg zsidók, harcolni, keresztény nem ...
I feel the earth move under my feet
2024. január 17. 17:18
Csak nehogy aztán Bukarestben szálljon le.. vagyis de.. a Tel-Avivi felőlem az összes mehet oda!
Chekke-Faint
2024. január 17. 13:38
Leszállt, felszáll és megint leszáll, javít, tankol, és megint elszáll. Egy repülő élete....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!