Tragédia: az ónos eső miatt megcsúszott, majd maga alá temetett egy ablakon kizuhanó embert egy Volánbusz Komlónál

2024. január 23. 12:10

Az utas életét már nem tudták megmenteni.

2024. január 23. 12:10

Tragikus hírt közölt Lázár János a Facebook-oldalán.

Komló térségében a hajnali órákban az ónos esőtől jeges útpályán megcsúszott és az árokba borult a Volánbusz egyik menetrendszerinti járata.

Egy utasunk kiesett az ablakon, az oldalára dőlő jármű pedig maga alá temette, az életét sajnos már nem lehetett megmenteni”

– írta.

A baleset körülményeit vizsgálják. „Szeretném kifejezni őszinte együttérzésemet az áldozat szeretteinek, valamint gyors és teljes felépülést kívánni a baleset minden sérültjének” – írta Lázár János.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wind19
2024. január 23. 13:48
Ország fénye-aranya, legjobb megye Baranya. Kivéve Komló. Hol máshol lenne ilyen, mint a legputrisabb városban. Mit nem lehet azon érteni, hogy a jég csúszós.
cebora-2
2024. január 23. 13:10
Kegyeleti okokból, persze a hétvégére tervezett sztrájk zavartalanul meg tartásra kerül! Gondolom.
Kozmosz
2024. január 23. 13:00
Inkább az ónos esőt, kislaci-2. Bezavarni a Velencei tó fölé.
La Piovra
2024. január 23. 12:59
Gondolom a buszvezető ártatlannak mondja magát az általa okozott tragédiában. Csak a lelkiismerete súgja a fülébe- Istenem mekkora balfasz vagy! Sajnos ez a hozzátartozóknak nem nyújt vigaszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!