Totálisan kiborult Gálvölgyi János, kizárnák a NATO-ból Magyarországot, Orbán Viktor Európa trónjáról foglalhatja vissza Brüsszelt

2024. január 08. 19:51

Mutatjuk a hétfői nap kiemelt híreit!

2024. január 08. 19:51

Gálvölgyi János az Újbuda TV-nek adott interjút, amelyben beszélt a Heti Hetesről, de elemezte az ország jelenlegi állapotát is. Az RTL-en közvetített műsor kapcsán elmondta, „ott mindenki a saját véleményét mondta, soha nem mondták meg, mit kell mondanunk”. A színész szerint a „rohadt, büdös liberális” jelzőt mindenki megkapta, aki csak a Heti Hetesben szerepelt.

Elképesztő, hova jutottunk – fogalmazott Gálvölgyi az ország helyzetével kapcsolatban, majd arról is beszélt: a következő 70-80 évben nem lát esélyt a változásra. A kollégáit sem kímélte a színművész: Molnár Áron „noÁr”-nak és Nagy Ervinnek is odapirított. Gálvölgyi János interjújáról ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Roman Polko nyugalmazott lengyel tábornok azzal keltette fel a Mandiner figyelmét, hogy páros lábbal szállt bele Orbán Viktorba. Mint mondta: „botrányos, hogy Orbán Viktor blokkolja az Ukrajnának nyújtott segélyeket.

Nem bánnám, ha a magyarokat kizárnák a NATO-ból,

hiszen a miniszterelnök nyíltan támogatja a terrorista Vlagyimir Putyint.” A kirívó lengyel álláspontról ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Hétfő reggel Kohán Mátyás publicisztikájában mutatott rá: Charles Michel akkora gólpasszt adott Orbán Viktornak, hogy a brüsszeli intézményrendszer egy emberként rohan sikítozva a kapu elé. Ugyanis az Európai Tanács elnöke bejelentette, jelölteti magát a júniusi európai parlamenti választásokon, így megüresedik a testület elnöki pozíciója.

A Mandiner fiatal szerzője szerint ha tényleg a magyar miniszterelnök lesz az Európai Tanács elnöke, akkor majd megtanulják félni a brüsszeliták a mindenható Isten humorát. Kohán Mátyás teljes írását ide kattintva érheti el.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 09. 17:21
Kit érdekel Gálvölgyi?
dupree
2024. január 09. 08:25
"Roman Polko nyugalmazott lengyel tábornok azzal keltette fel a Mandiner figyelmét, hogy páros lábbal szállt bele Orbán Viktorba. Mint mondta: „botrányos, hogy Orbán Viktor blokkolja az Ukrajnának nyújtott segélyeket. Nem bánnám, ha a magyarokat kizárnák a NATO-ból, hiszen a miniszterelnök nyíltan támogatja a terrorista Vlagyimir Putyint." Vén hülye faszfej, menjél akkor harcolni a náci azovos, krakenes haverjaidhoz. Annyit mondott Orbán - helyesen - hogy mi nem fizetünk, közös hitelben pláne, ha akarja valaki támogatni akkor tessék. A 2014-es ukrán gyilkolászásokról elfeledkeztél te szenilis polák majom, még az is csoda hogy eddig nem csűrte pofán az aljas tolvaj ukrán vezetést. Bár semmi valóságalapja az ilyen kijelentéseknek, nyilván amerikai "megbízásból" teszi, hogy Közép-Európát végleg megossza.
macskusz-4
2024. január 09. 08:17
Gálvölgyit így januárban le kellene fagyasztani. Aztán nyáron elővenni a tökkel . Tejfőlt rárakni és mehet a tescoba.
Skulo
2024. január 09. 07:12
Ha egy db szavazó kiborul, akkor mi van? Mást választ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!