Tóta W.: Sajnálnám, ha Apáti Bencét teknőssé akarnák műteni a liberálisok

2024. január 28. 09:47

A jobboldali publicista woke-kritikáját kritizálja a baloldali megmondóember.

2024. január 28. 09:47
null

Apáti Bence Magyar Nemzetben megjelent woke-kritikáját kritizálja Tóta W. Árpád a Facebookon.

Apátit különösen felzaklatja, hogy a filmben Ádám és Éva fekete. El is indul a teológia mocsaras-lápos ösvényén, és kiókumlálja, hogy ebből az a blaszfémia következik, hogy - jesszumpepi! - az Isten is fekete. Hiszen ugye a saját képére teremtette az embert” – közvetíti követőinek a jobboldali publicista gondolatait a hvg-s véleményvezér.

Eszébe se jut, hogy Istent fehér embernek tételezni pont ugyanolyan káromlás, mint feketének, sárgának vagy kéknek. Illetve hogy ha axióma, hogy Isten fehér ember, akkor ugyan ki és hogyan teremtette a négert” – fejtegeti a baloldali publicista, aki további ironikus történet-ismertetés után ide lyukad ki:

„Bele se merek gondolni, mi következik ebből a teremtésre nézve. Talán az, hogy Apáti Bencét teknőssé akarják műteni a liberálisok. Sajnálnám! Ki fogja nekünk újra felfedezni a Monty Pythont? Sőt eljátszani?

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. február 07. 21:05
Látszik, hogy bár felnőtt fejjel, de nem sokat jártál református hittanra. A Bibliát sem ismered. Ezzel a visszavágással csak magadat égetted le Árpád. Na milyen színű volt Jézus? Lásd kivel van dolgod, segítek neked. „Én vagyok az út, az igazság és az élet – válaszolta Jézus. – Senki sem juthat el az Atyához, csak általam. Ha engem ismernétek, Atyámat is ismernétek, de mostantól fogva ismeritek és látjátok.” Erre Fülöp kérte: „Uram, mutasd meg nekünk az Atyát, s az elég lesz nekünk.” „Már oly régóta veletek vagyok – felelte Jézus –, és nem ismersz, Fülöp? Aki engem látott, az Atyát is látta. Hogy mondhatod hát: Mutasd meg nekünk az Atyát? Nem hiszed, hogy én az Atyában vagyok s az Atya bennem? Jn 14,6-10
mirage-2
2024. január 28. 20:57
Én ezt a majmot nem véleményezném ....
zakar zoltán béla
2024. január 28. 14:19
Gyenge, lepkeszellentés tiszavirágos réten...
B_kanya
2024. január 28. 13:46
Skywalker_bp 2024. január 28. 12:04 "Kommentálhatalanul ostoba mindkettő" Ez azért van, mert HÜLYE vagy belekötni a mondanivalójukba és az hazudod, hogy más sem képes rá. De mivel HÜLYE vagy, azt is hiszed, hogy nem buksz le a hazugsággal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!