Tasnádi Péter beleszállt az őt parodizáló Bödőcs Tiborba

2024. január 06. 22:03

„Ne csak a válogatott tréningruha miatt lehessen rám ismerni” – javasolta a későbbiekre nézve a humoristának a vállalkozó.

2024. január 06. 22:03

Bödőcs Tibor paródiájáról egy Facebook-videóban mondta el a véleményét Tasnádi Péter. Az alvilági körökben jól ismert Tasnádi kifogásolta a paródiát, mivel szerinte csak a tréningruhájáról lehet ráismerni.

Szerintem ez nem volt tréfás. Inkább kínos volt, mint az USA éves ökológiai lábnyoma”

– húzta alá, majd kifejtette, megtiszteltetésnek veszi, hogy „az ország legnépszerűbb humoristája vele foglalkozik”.

Ezt követően ő maga is kiparodizálta az őt kifigurázó humoristát. Viszont a saját paródiájára érkezett kommentek miatt elképedt a vállalkozó. Szerinte „proli módon” reagáltak a kommentelők.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 07. 15:26
Bödöcs mindennek a legalja!
bagoly-29
2024. január 07. 14:43
Hogy mit szeretnek ennek a nyálasképű idiótának a dumáján, aki humoristának tartja magát, az titok! Hol van ez a barom a régi nagyoktól, akik tényleg humorosak is voltak.
irmag2
2024. január 07. 14:10
Mi van, Gyárfás Tamás már nem fizet a silány munkáért?
pesszimista
2024. január 07. 12:58
Tasnády a libsik mekkájából az USA-ból eljött ide, mert az SZDSZ keltette káoszban lehetőséget látott. Amíg az SZDSZ fújta a passzátszelet neki is állt a zászló, de annak leáldozásával ő is a helyére került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!