Sokkoló felvétel: így tarolta le a kocsikat egy újpesti ámokfutó (VIDEÓ)

2024. január 26. 21:46

Egy kétgyermekes családapa vált az áldozatává a férfi hétfői ámokfutásának.

2024. január 26. 21:46
null

Hétfőn Újpesten súlyos tömegbalesetet okozott egy férfi. Az ámokfutás következtében egy személy életét vesztette. A férfinek a baleset után sikerült elmenekülnie, azonban január 25-én, Szigetszentmiklóson, egy ismerőse tóparti nyaralójában elfogta őt a rendőrség – írta meg a Blikk.

M. Pétert a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya gyanúsítottként hallgatta ki.

A férfi az eljárás során beismerve, hogy a vezetéstől való eltiltás ellenére ült a volán mögé.

Kétgyermekes családapa az áldozat

A rendőrök férfi elfogásakor útlevelet és több millió forint készpénzt találtak nála. Az elfogás pillanatában drog hatása alatt állt, a gyorsteszt pozitív eredményt mutatott kábítószer jelenlétére. M. Pétert autójával gyakorlatilag letarolta a kétgyerekes családapa kocsiját.

 A baleset pillanatában az áldozat 14 éves lánya is a kocsiban tartózkodott.

Az esetet rögzítő sokkoló felvételen látható, ahogy a Mercedes elsodorja a család autóját, majd több más járművel is ütközik. A brutális becsapódás pillanatát egy busz fedélzeti kamerája rögzítette.

A jelenetről készült felvételt itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2024. január 27. 05:43
Drog hatása alatt,ill bizonyos alkoholmenníiség felett,szándékos emberölés büntetési kategóriáját szabnám ki........ Miért?? Mert az egyén önnálló DÖNTÉSE volt hogy ivott,és drogozott,leszarva a várható következményeket,az akár halálos végkimenetelbe beletörődve.......
Nuttika
2024. január 26. 23:36
Nem csak vezetéstől volt eltiltva a rohadék, hanem drog hatása alatt is állt.
123321
2024. január 26. 22:44
max pár évet kap a rohadt gyilkos.
zatoicsi
2024. január 26. 22:19
Sándor Zsuzsa személyesen fogja kitüntetni magyargyilkolásért. Az elkövetőt pénzjutalmat kap, az áldozat gyerekei pedig mehetnek a börtönbe. Az itt örvendező zsidóliberális bolsevik csürhe örömtáncot lejt klezmerre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!