Pár óra különbséggel két halálos vasúti gázolás is történt szombaton

2024. január 27. 20:25

Vecsésnél egy tehervonat, Kálnál egy személyvonat gázolt el egy embert.

2024. január 27. 20:25

Tehervonat gázolt el egy embert szombaton Vecsésnél, a helyszínelés végéig – várhatóan éjszakáig – Üllő és Vecsés között csak egy vágányon haladhatnak a vonatok – írta a Mávinform a honlapján. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-30, esetenként 30-60 perccel hosszabb menetidőkre, rövidebb útvonalon közlekedő és kimaradó járatokra lehet számítani – jelezték.

Néhány órával később pedig a Keleti pályaudvarról Egerbe tartó InterRégió  gázolt el egy embert Kál-Kápolna és Füzesabony között. A Mávinform a honlapján azt írta, a helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon haladhatnak a vonatok az érintett szakaszon, emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint

a baleset a nyílt vasúti pályán történt;

az InterRégió vonat nem tudta folytatni útját, az azon utazó mintegy százhúsz embert mentesítő járat szállította tovább.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI / Katona Tibor

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. január 28. 12:36
Tomika, bazmeg, te már teljesen hülye vagy. Menj a sínekre sétálni, hátha találkozol egy szolidáris mozdonyvezetővel.
Tommaso
2024. január 28. 01:06
Ha a mozdonyvezetők szolidárisak lettek volna a Volán-sofőrökkel, akkor ezek a szomorú esetek meg sem történnek. A diktátor ORBÁN legyengitette a munkásössszefogást.
Tommaso
2024. január 28. 01:03
Vecsésnél egy tehervonat, Kálnál egy személyvonat gázolt el egy embert. És hogyan jutott el ilyen gyorsan Vecsésről Kálra ez az ember?
Ugandai Bubu
2024. január 28. 00:16
Ez egy sokkal jobb ország, mint a németeké, mert a magyar ember öngyilkos lesz, vonat elé ugrik, nem maszturbálgat a síneken, mint az afgán migráncs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!