Örömtáncot lejtett Daniel Freund, miután a Financial Times arról írt: befagyaszthatják a Magyarországnak szánt összes uniós támogatást

2024. január 29. 12:20

„Végre az EU szembeszáll a zsarnokával” – írta a balliberális EP-képviselő az X-en.

2024. január 29. 12:20
null

A Mandiner pénteken számolt be róla, hogy döbbenetes állítást fogalmazott meg cikkében a Politico. A lap szerint

Magyarország pórul fog járni,

ha megakadályozza azt, hogy az európai vezetők jövő heti találkozóján jóváhagyjanak egy 50 milliárd eurós létfontosságú segélyt Ukrajna számára. Hétfőn az is kiderült, hogy a Financial Times szerint, bizonyos kiszivárgott dokumentumok alapján, uniós tisztviselők zsarolásra akarják használni az uniós forrásokat Magyarországgal szemben, annak érdekében, hogy a „magyar vétó” ne álljon tovább az Ukrajnának szánt gigantikus segélycsomag útjába.

A lap szerint az Európai Unió sürgetni fogja tagállamait, hogy szüntessék meg a Magyarországnak szánt összes uniós támogatást,

ha az ország nem hátrál meg azon ígéretétől, hogy megvétózza az EU által javasolt 55 milliárd dolláros katonai segélycsomagot Ukrajnának.

Daniel Freund azonnal reagált a hírre. A baloldali német politikus egyáltalán nem rejtette véka alá örömét. A balliberális EP-képviselő szerint a hír „óriási”. „Végre az EU szembeszáll a zsarnokával” – írta Daniel Freund az X-en.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2024. január 30. 10:01
Örömködjél te kis féreg geci, áprilisban úgy is elzavarnak a választók a picsába! Gondolom még egy két ilyen ciket el kell sütnöd áprilisig, hogy megkapd a végkielégítésedet Dzsordzsi bácsitól!
backsplash
2024. január 30. 03:14
Ezt a kisfaszú nyomorultat miért nem intézik már el a szolgálatok? Tuti, hogy pedo, vagy buznyák, vagy valamiben sáros. Az ilyenek mindig sárosak.
nzoltan-818
2024. január 29. 23:19 Szerkesztve
Emlékszem, anno a mi Ferink is egyszemélyes dervistáncot lejtett... és mi lett a vége !!!! Danika, én a helyedben óvatosabb lennék a táncikálással. Inkább a gazdatüntetésre figyelj, mert jövöre ki fognak szavazni titeket, ha nem hallgatjátok meg és nem telyesítitek a kéréseiket.
hidegenhagy
2024. január 29. 21:37
Ez a langymeleg náci kicsit korán örömködik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!