Novák Katalin: Törökország ratifikálta Svédország NATO-csatlakozását, most rajtunk a sor

2024. január 24. 13:35

„Az álláspontom ugyanaz, mint korábban: több az előnye, mint a hátránya a svéd csatlakozásnak” – fogalmazott a köztársasági elnök.

2024. január 24. 13:35

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Orbán Viktor meghívta Magyarországra a svéd miniszterelnököt. A kormányfői tárgyalások témája a meghívólevél szerint Svédország NATO-csatlakozása valamint a magyar-svéd kétoldalú kapcsolatok erősítése lesz.

Novák Katalin az X-en írt Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban.

Törökország ratifikálta Svédország NATO-csatlakozását. Most rajtunk a sor.

Tárgyalásokat szorgalmazok a svéd és a magyar kormányfő között. Az álláspontom ugyanaz, mint korábban: több az előnye, mint a hátránya a svéd csatlakozásnak” – írta a köztársasági elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 27. 16:14
El kell ismerni, az Orbán-rezsim a hivei agymosásában RENDKIVÜL SIKERES VOLT. Egy háborús vészhelyzetben az ország védelmét ellátó NATO gyengitése ( Orbán ezt tette) nemzetellenes bűn. És a megvezetett orbánseggnyalók még ezt a baromságot is beszopták.
alexandrosz-2
2024. január 25. 17:51
Meg a kurva anyàdat hoholfadztszopó kegyelemtelen buta kvótaribanc! Bújj kék sárgába és szopd le őket is! Mindet.
Tommaso
2024. január 24. 20:12
ORBÁN HAZUDOTT. Ismét hazudott, és ismét lebukott. Nagyon égő egy büszke nemzet számára, ha a saját MINISZTERELNÖKÉT HAZUGSÁGON KAPJÁK. Nováknak le kellene mondatnia.
konfucius
2024. január 24. 20:08
Hányingerem lesz, ha meglátom vagy meghallom ezt a nőt. Sajnálom, Fidesz szavazó voltam, és leszek is. De amit az elnök asszony művel, az gusztustalan. Ideje lenne visszavenni az atlantista pörgésből, és egyszer végre azt nézni, hogy nekünk mi jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!