Nem lenne egyszerűbb ezeket mindet összegyűjteni és elvinni őket egy lakatlan szigetre?

2024. január 20. 20:06

Ez a francia idióta az emberi fajnak üzent éppen hadat.

2024. január 20. 20:06
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Hír Tv

„A napokban jelent meg egy francia filozófus új könyve, címe a Kívülre törekvés. A könyv pedig arról szól, hogy a gyerekvállalás az kizárólag társadalmi nyomás következménye, eredménye. Ebből pedig az következik, hogy aki enged ennek a társadalmi nyomásnak és gyermeket vállal, az boldogtalan lesz.

A könyvet szemléző 444.hu, illetve ennek is a tudományos aloldala, a Qubit, lelkendezve ír arról, hogy végre itt van egy családellenes manifesztum, és hogy a könyv milyen szépen írja le azt az életformát, azt a család és gyerek nélküli csodálatos, boldog életformát , amikor három homoszexuális férfi a legjobb barátságban és egyetértésben és boldogan él együtt, gyerek nélkül.

Amikor elolvastam ezt a szörnyűséget, akkor először Roger Scruton könyve jutott eszembe , a Futóbolondok, csalók, agitárok című zseniális munka, amelyben Scruton igen érzékletesen írja le azt a nyugati világban tenyésző baloldali értelmiségi megmondóember hadat, amelyik gyakorlatilag a francia forradalom óta ugyanaz, és ugyanolyan.

Ezek kezdetben jakobinusok voltak, és a »Szabadság, Egyenlőség, Testvériség« jelszavával gyilkoltak le tízezreket. Aztán bolsevikok lettek, és természetesen a teljes egyenlőség és a boldog társadalom jelszavával gyilkoltak le tízmilliókat. Most éppen speciel zöldek, és egyelőre még nem ölnek meg senkit, viszont ilyen elméletekkel állnak elő.

És a második dolog, ami eszembe jutott, ha már gyilkosság, a XX. század két ikerszörnyetege, Hitler, Sztálin és a két ikerideológia, a nácizmus és a kommunizmus más-más úton ugyan, de hullahegyeken át képzelte el a szép, boldog, és igazságos jövőt.

A nácik népcsoportokat akartak kiirtani, hogy majd a maradék boldogan éljen, a kommunisták pedig komplett társadalmi osztályokat akartak kiirtani, hogy a maradék majd szépen és boldogan éljen. Ez a francia idióta viszont, lássuk be, az emberi fajnak üzent éppen hadat. Hiszen ha mondjuk az elmélete egyszer valósággá válna, és soha többé senki nem vállalna gyereket, hiszen az maga a boldogtalanság, 60-80-100 éven belül az emberiség, mint olyan, kihalna és eltűnne a föld színéről.

Ilyenkor pedig és végezetül az jut eszembe: nem lenne egyszerűbb ezeket mindet összegyűjteni és elvinni őket egy lakatlan szigetre? És ott csinálják a maguk kis világát, társadalommérnökösködjenek, legyenek boldogok gyerek és minden kötelesség nélkül, és mi évente megnézzük, hogy hol tartanak. Ennek sajnos egy akadálya van: ma már nincsenek lakatlan szigetek. Viszont vannak még olyan országok, ahol ezek nem vergődtek hatalomra. Őrizzük is meg ilyennek ezeket a helyeket.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2024. január 22. 07:42
"nem lenne egyszerűbb ezeket mindet összegyűjteni és elvinni őket egy lakatlan szigetre?" De. És ezeknek a nyomorult mindenhezhülye bénáknak, még csak egy emberöltő sem kellene a kipusztulásukhoz, mert jobb híján egymást ütnék agyon és ennék meg.
alexandrosz-2
2024. január 21. 18:57 Szerkesztve
Nem szeretem, amikor egy népszabadságos kommunista geci nácizik és kommunistázik. Egyszerre persze. Rólatok szlovákrendszámos bajer mindent elmond, hogy míg teli pofával az 1945 után kiirtott, jogfosztott, vagyontalanitott nácikat fikázzátok még ma is, 75 évvel az elpusztításuk, betiltásuk után, kommunistákként, cionistákként, addig a zsidó kommunista gazdáitok büntetlenül, kiemelt nyugdijakat élvezve, vagyonukat, díszpolgarságaikat, akadémiai címeiket sértetlenül megtartva röhöghetnek rajtunk, a bajer féle bérenceikkel és a politikai, gazdasági vezető pozícióikat nácizva megőrző fattyaikkal, mint szakasits-schifder, kövér, a szemkilövetö, a bolgár boyler, az ávósok az szdsz-böl, az erdös unoka vitézy és lotyói, meg persze a milliárdosklub picsányival, pintérrel, meg a szobraikkal, utcaneveikkel... Rohadjatok meg!
Agnieszka
2024. január 21. 15:57
önhibájukon kívül, elnézést
szintetikus
2024. január 21. 14:52
Nem ennek a homárnak a felesége pazarolt el 3 milliárdot? Az orosz buzik tapsolnak? 😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!