„Nekem is szar, hogy csak telefonban hallom anyám hangját!” – „megrázó” vallomást tett Pankotai Lili

2024. január 20. 17:52

„De hiába vakarod a fejed, nem űzöd el Magyarországról a tetveket” – hallható a kormányellenes aktivista legújabb slam poetry versében.

2024. január 20. 17:52

Instagram-oldalán jelentkezett Pankotai Lili, aki egy rövid videót is feltett egy Pécsen megrendezett slam poetry eseményről, ahol ő is mikrofont ragadott. A kormányellenes aktivista verséből több érdekességet is megtudhatunk, például azt, hogy már csak a telefonban hallja az édesanyja hangját, és Péccsel ellentétben „Budapesten szorong” ahol „még az utcákban is eltéved”.

Pankotai Lili szavalását alább tekinthetik meg (a negyedik képre kattintva):

Nyitókép: Instagram

 

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. február 07. 16:41
Jönnek a mély szarból a Pankotai kurvák, Nem csak buták és büdösek, de durvák. Lilike te cérna akartál lenni de te tű lettél. Bolsevik ÁVH-s családba jóhelyre születtél.
macsaiv49
2024. január 23. 08:10
Micsoda irodalmi teljesítmény!!! Menjél bogaram, aztán fejezd be a tanulmányaidat, mert siralmas vagy! De siralmas a zsűri is, ha a Te teljesítményed pontozása látható a fotón, a közönség reakciójáról már nem is beszélve. Itt érzed jól magad....Ez kevés a boldoguláshoz!
Osztap_Bender
2024. január 22. 13:03
Bizony a szülők mulasztása a nevelésben (a makarenkói pofonok elmaradása terén) általában súlyos következményekkel jár. A gyerek és felnőttkor határán még sokan elnézik ezt, de felnőttkorban nincs kegyelem. Minden tettedért felelned kell majd. Ez soha ne felejtsd el, mielőtt lány létedre "nagyfiúskodsz".
zavulon
2024. január 22. 10:26
Ki ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!