Lezárult a nemzeti konzultáció, ennyien töltötték ki az íveket

2024. január 18. 11:12

„Brüsszelnek meg kell hallania a magyarok hangját!” – írta közösségi oldalán a kormányszóvivő.

2024. január 18. 11:12

Szentkirályi Alexandra hivatalos Facebook-oldalán jelentkezett annak apropóján, hogy a mai nappal véget ért a nemzeti konzultáció. A kormányszóvivő posztjában a következőket írta: „Lezárult a szuverenitásunk védelméről szóló nemzeti konzultáció, melyet 1.518.455-en töltöttek ki. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és elmondta a véleményét! Brüsszelnek meg kell hallania a magyarok hangját!”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. január 18. 17:47
Az ellenzék nagy csinnadrattával elkezdte gyűjteni az üres konzultációs íveket. Nincs hír, hogy mennyit loptak össze.
Türelem
2024. január 18. 17:32
Ez meg fogja akadályozni, hogy végre nyíltan buzinak neveltethessük a gyermekeinket, s végre kinyitják majd a határokat afrikai, ázsiai testvéreink előtt, hogy megmentsék Magyarországot? Mindenkinek tudnia kell, hogy a magyar fiatalok többsége örömmel dolgozna azért, hogy a bevándorlók egyből lakáshoz, munka nélküli jövedelemhez juthassanak, Lipóciában kereskedő barátaim alig várják az Afrikából, Ázsiából érkező új és tehetős vásárlói kört..de a kipákat már kezdik eldugni.
manitowoc
2024. január 18. 16:29 Szerkesztve
akoba 2024. január 18. 14:44 Kisbuta. 1.) Rosszul gondolod, mert többször voltam ELNÖKE szavazatszámláló bizottságnak 2.) Rosszul gondolod, mert "ahol egész pontosan meg vannak számlálva a voksok", és az eredmény (alakulása) "szépen, sorban követhető", azt nem csak "választásnak hívják", hanem népszavazásnak is. 3.) Rosszul gondolod, mert én azt kifogásolom, hogy AMIKOR Orbánék "2010 óta fontos és sarkalatos kérdésekben időről időre kikérik a magyarok véleményét", AKKOR a magyarok véleményének (a válaszaiknak) feldolgozása NEM a kérdések fontosságának megfelelő, korrekt, hiteles eljárás keretében történik. Ezeknél a gagyi NemzKonzoknál az is jobb - és SOKKAL OLCSÓBB! - lenne, ha (akár Fidesz-közeli) közvéleménykutató(k)nál rendelnének meg nagy mintával kutatást az adott kérdésekben.
survivor
2024. január 18. 15:52
Magyarul: a FIDESZ itthon erősebb, mint bármikor valaha..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!