Kálmán Olga, a fáradt olaj

2024. január 12. 15:34

Kálmán úgy ír a rezsicsökkentés eltörléséről, mint leendő szociáldemokrata vívmányról.

2024. január 12. 15:34
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Miről is beszélt az ügyes államférfi? Arról, amit ő szeretne hallani? Kötve hiszem.

Ugyanakkor Kálmán Olga pozitívumként fogalmazta meg Dobrevék szociáldemokrata fordulatát, amelynek a középpontjában a rezsicsökkentés eltörlése áll. Mondván, a magyar emberek már nem viselnek el újabb megszorításokat. Kálmán úgy ír a rezsicsökkentés eltörléséről, mint leendő szociáldemokrata vívmányról. Illene odaírni, hogy a rezsicsökkentés eltörlése egyet jelentene az Európai Unió legolcsóbb lakossági energiaárának taccsra tételével, illetve azzal, hogy minden család 181 ezer forinttal magasabb számlát lenne kénytelen kifizetni havonta. Tehát brutális megszorítás volna.

Kálmán annyira fáradt olaj, hogy még azt is belemondja az emberek képébe, hogy amit részükre a Dobrev-kormány bevezetne, az nagyon jó, az vívmány. Csak éppen beledöglenének a teljesítésébe. Ez a közlemény még azt is elvárja a balos szavazóktól, hogy tapsoljanak örömükben, hogy Dobrevék eltörölnék a rezsicsökkentést.

Nincs itt mese, kérem. A fáradt olaj megérdemli, hogy udvariasak legyünk vele.”

***

Kapcsolódó vélemény

Felhévizy Félix

Magyar Nemzet

Idézőjel

Nem lehet büntetlenül félrevezetni a magyarokat.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2024. január 14. 10:44
Ez a nő (?) olyan buta, mint a segg. Szinte süt. És ez játszotta el az okos, objektív, független műsorvezetőt! Még könyvet is íratott magáról! Szánalmas.
Hangillat
2024. január 13. 20:41
A kálmáni valóság LuciFeri valótlansága.
Osztap_Bender
2024. január 13. 17:30
Tudja ő, hogy mi a valóság! Viszont ahhoz, hogy megkeresse a megkeresni valót, ilyeneket kell előadnia. Ez a legszemetebb zsidó módszer a világon. Nem butaságból, képzetlenségből, hanem pénzért hazudni. Gondolom, ha a jelenlegi hatalom többet ígért volna neki, mint bőszméék, akkor most a "lölő félék" jó szívéről, emberszeretetéről, önzetlenségéről, becsületéről, megvesztegethetetlenségéről cikkezne ez a jómadárnő.
hátakkor
2024. január 12. 21:29
Oleg Kajmanov
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!