Jó hír a vásárlóknak: péntektől ezek a termékek lesznek olcsóbbak a Lidlben

2024. január 31. 14:23

Az árcsökkentés mintegy ötven terméket érint.

2024. január 31. 14:23
null

Árcsökkentési programjának részeként a Lidl Magyarország újból mérsékli a fogyasztói árakat,  így február 2-ától több tej és tejtermék, fagyasztott gyümölcs és zöldség, valamint tisztálkodási termék is tartósan olcsóbb lesz. Az árcsökkentés 50 terméket érint, melyek akár 40 százalékkal olcsóbban is megvásárolhatóak – közölte a Piac és Profit.

A lap felidézte, hogy a német áruházlánc egy évvel ezelőtt az első között indította el árcsökkentési programját, melynek keretében ezidáig már több mint 600 terméket kínál tartósan csökkentett áron. Ennek köszönhetően számos, a vásárlók körében kedvelt és keresett élelmiszerért kell kevesebbet fizetni a korábbiakhoz képest a kasszáknál. 

„A vállalat egyértelműen a lehető legjobb árak biztosítása, így az élelmiszer-infláció letörése mellett tette le a voksát, amit az új évben további árcsökkentő intézkedésekkel kíván folytatni. Az áruházlánc elért eredményeit igazolja az a tény is, hogy 

az Árfigyelő kosara decemberben átlagosan, a termékek egységára alapján a Lidlnél volt a legolcsóbb” 

– idézte a lap.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője a pénteki árzuhanás kapcsán azt is elmondta, hogy a 10 és 40 százalék közötti árengedmény 

havi szinten több ezer forint megtakarítást jelenthet a háztartásoknak.

Nyitókép: Daniel LEAL / AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wombatmenhely
2024. február 01. 14:57
Ez itt a reklám helye volt, vagy a jövő héten is lehozzák, csak akkor az újabb csütörtöki akció népszerűsítésére?
helyrerakosgat
2024. január 31. 15:55
Tehát ezek a termékek most már csak kétszer annyiba fognak kerülni, mint a háborús nyerészkedés előtt? Annyira megható, hogy most lefekszem az ágyikómra magzatpózban sírdogálni.
civilina-2
2024. január 31. 15:48
Különösen az osztrák árúházláncban vásárolt termékek miatt szokott eldurrani az agyam. Igyekszem a gondolákon kihelyezett árcédulák alapján kiválasztani a legolcsóbbakat, hogy aztán otthon érjen a csalódás a blokkot átnézve, hogy több száz forinttal vettem drágábban. Szinte rendszerszintű a dolog, főleg azoknál a kommersz termékeknél, amiknek az árát duplájára vitték fel. Mintha az áremelést törvény írta volna elő nekik!
kislaci-2
2024. január 31. 14:57
budos csorok lehet ketpofara zabalni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!