Jelentkezett a hatoslottó nyertese, közel kétmilliárd forinttal lett gazdagabb

2024. január 31. 16:11

A szerencsés a játék történetének harmadik legmagasabb összegű főnyereményével lehet gazdagabb.

2024. január 31. 16:11

A kedden megjelent közlemény hatására jelentkezett nyereményéért a Hatoslottó játékosa. 

A szerencsés a játék történetének harmadik legmagasabb összegű főnyereményével lehet gazdagabb

 – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, január 30-án jelentette be a Szerencsejáték Zrt., hogy már csak 12 napja maradt egy szerencsés Hatoslottó játékosnak, hogy jelentkezzen 1.883.128.190 forintos nyereményéért. 

A 2023. november 12-i sorsoláson a játékos a 2, 9, 15, 26, 38, és a 43-as nyerőszámokkal lett jogosult a közel 2 milliárd forintos nyereményre, amelyre mindezidáig nem jelentkezett. 

A bejelentési határidő február 10-én járt volna le, 

azonban a szerencsés a keddi sajtóhírek hallatán leellenőrizte szelvényét és jelentkezett a nemzeti lottótársaság nagynyertes vonalán, amelyre – mint minden nagynyertesnek – a sorsolás napjától számított 90 nap áll rendelkezésére.

A Szerencsejáték Zrt. azt is hangsúlyozta, hogy ilyen esetekben a 90 nap csak a nyereményigénylés megkezdésére vonatkozik. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. február 01. 06:41 Szerkesztve
Második rész Ráadásul dróthálóba csavarták és arccal lefelé temették el őket, ha véletlenül kaparnának, lefelé menjenek. Jó lenne ha visszajönne ez a csodálatra méltó világ Szavazatok a baloldalra és a 444 - re akik a 444-el állítottak emléket Szálasi Ferencnek aki 44 Április ban került hatalomra Adolf Hitler az Európai Unió akkori vezetőjének jóvoltából. Hajrá 444, hajrá baloldal!
Krupp Skya
2024. február 01. 06:40 Szerkesztve
Ezt írta a 444 : "Már majdnem kifutott a 90 napos jelentkezési határidőből az játékos, aki még novemberben a Hatoslottón megütötte a jackpotot, és nyert szűk 2 milliárd forintot. Így nyeremény február 10-én visszaszállt volna a Szerencsejárék Zrt.-hez, ami a költségvetéséből előszeretettel támogat olyan össztársadalmilag hasznos tevékenységeket támogat, mint például: Bayer Zsolt értékteremtő tevékenysége, a Békemenetet szervező CÖF rendezvényei, vagy Szijjártó Péter testvérének cége vagy Orbán Viktor egykori polgári köre." Milyen kár hogy ilyen haszontalanságokra költ a Szerencse játék ZRT. Mennyivel jobb lenne ha a 444-et támogatná akik így vissza tudnák állítani a köröm letépést, földelvételt egymás akasztását ez az utóbbi lenne a legfontosabb. Tudják milyen sokba került Rajk László és Nagy Imre kötele, meg a temetésük az egész Béke kölcsön erre ment rá. Második rész következik.
díszponty
2024. január 31. 17:42
mi a valóságtartalma annak, hogy valaki megtartja a közel három hónapja lejárt szelvényét? még ha 5 hetest töltött is ki, decemberben az is lejárt volna. valaki itten trükközik. amúgy sem hiszek a hatoslottóban, a sűrű 2-es néha 3-as 4-es egymás melletti számtapadásai miatt. Ezt valaki manipulálja. nem ártan néha rajtaütésszerűen rendőrileg leellenőrizni mi folyik a számhúzásoknál
creasy
2024. január 31. 16:57
"A bejelentési határidő február 10-én járt volna le, azonban a szerencsés a keddi sajtóhírek hallatán leellenőrizte szelvényét és jelentkezett" Na szoval én ezt nem hiszem el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!