Havas Henrik gyönyörű visszaemlékezése a katonaévekre: Megvertük a kisebbséghez tartozó embereket

2024. január 22. 18:30

Meglepő dolog derült ki Havas Henrikről, aki arról mesélt, katonaévei alatt társaival szerettek visszaélni az erőszakszervezet adta erejükkel. Dömsödi Gáborral beszélgetett a tanár úr, így nem maradhatott ki Orbán Viktor miniszterelnök, de Bese Gergő atya áldása is felkeltette az érdeklődésüket.

2024. január 22. 18:30
null

„Megvertük annak idején a kisebbséghez tartozó embereket, visszaélve az erőszakszervezet adta erőnkkel” – ismerte el Havas Henrik a Full HD műsorában, ahol Dömsödi Gábornak mesélt katonaéveiről. 

Havas felidézte, hogy a szlovák határhoz közel volt katona. Egyik alkalommal a parancsnoknál volt éppen, amikor hívták a határőrségtől. Kiderült, valahol Hidasnémeti környékén megszöktették a roma lányt, az esküvő előtti éjszaka. A két család szinte kapával kaszával ment egymásnak, a rendőrség csődöt mondott.

A dolog lényege, hogy akkor kért erősítést a rendőrség a parancsnoktól, húszan, huszonöten felültünk a teherautóra és mentünk a lakodalom helyszínére. A falu teljesen szét volt verve, a rendőrök sápadtak voltak és rettegtek. Mi katonák meg örültünk, hogy kijöttünk a laktanyából. Géppisztoly volt nálunk, nem volt nyilván betárazva,

és akkor azt mondták a rendőrök, hogy egyet kérnek, verjük őket szét. És elindultunk, és aki szembejött...

– idézte fel a tanár úr.

A két műsorvezető sem hagyta szó nélkül, hogy Bese Gergő plébános atya megáldotta a Megafon irodáját, és még azt sem tartották kizártnak, hogy ők is élnek ezzel a lehetőséggel. 

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorban szó volt még az ellenzék állapotáról és a vendégmunkásokkal szembeni „idegengyűlöletükről”, sőt, Havas és Dömsödi azt is elmesélte, hogy szerintük hogyan kerülhetett Orbán Viktor Varga Mihállyal az Operaház tetejére, és miért bordaloztak.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 06. 22:05
Henrik köztünk a legszuperebb király, Neki vijjog örömében a balatoni sirály. Lehet néked álmod akár a mesebeli szeráj, De buszon és villamoson senkit ne buzerálj
Palatin
2024. február 06. 21:14
Valahogy úgy érzem, tartozom Havasnak egy versszakkal, végülis szórakoztatott bennünket. Havas pajtást régen hozta a gólya, Teste alatt már megszáradt a pólya, És azóta fejlödött ily nagyra egója. A sötét libsik közt ö a világító bója,
egy genetikusanalattvaló
2024. január 23. 10:29
Azt meséd el Henrik, amikor király voltál!
dryanwolf
2024. január 23. 01:53 Szerkesztve
"...Bese Gergő atya áldása is felkeltette az érdeklődésüket." Adjonisten, kistölcsérek! A Párt küldött, nem az Isten, szentelt közpénzt hat marékkal. A Pindúr neve legyen áldott! Ippon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!