El kellene kapni végre a tettest

2024. január 04. 13:57

Ne csak mindig a szelíd keresztényekkel emberkedjenek ezek a gyáva, ostoba, fröccsöntött kis náci-kommunista senkik.

2024. január 04. 13:57
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Majd a végén olvassák el Szilvay Gergely írását, mert tökéletes. Különösen az ateistákra vonatkozó sorai.

Előtte csak annyit: nagyon meg kellene találnia a rendőrségnek azt a (azokat a) gyáva, nyomorult, beteg senkiket, aki (akik) az egész felesleges, szar életük minden nyomorát egy szobron verik le. Mert ez az egy, amiben biztosak lehetnek: Mária nem fog visszaütni. El kellene kapni végre a tettest (tetteseket), és az ítélet ez legyen: Vigyük ki valahová a Közel-Keletre, ahol egy mecsetben kell ugyanilyen barbárságot elkövetnie. A következményeket aprólékosan rögzítjük majd, hogy lássák a többiek is.

Ja! Az Ateisták Társaságának tagjait is kivihetjük ugyanilyen programra. Ne csak mindig a szelíd keresztényekkel emberkedjenek ezek a gyáva, ostoba, fröccsöntött kis náci-kommunista senkik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép forrása: Bese Gergő dunavecsei plébános Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2024. január 05. 00:01
Lehet, hogy zsidók rongálták meg. Gyűlölik Jézus anyját, aki nem volt zsidaj.
Illieral
2024. január 04. 23:31
Szerintem csak annyi, hogy normális ember nem rongál vallási jelképeket, ha hisz benne ha nem. Ezek nem voltak normálisak. Hogy emiatt miért kellett az atesitákba is belerúgni azt nem tudom, ez ilyen keresztényi dolog lehet.
FrankMatyi
2024. január 04. 23:14
Az elkövetőt meg is kellene baszatni a Biden féle kutya-humanoiddal!
alexandrosz-2
2024. január 04. 22:49
Sok a duma bajer! Ezt a szobrot másodjára rongálták meg úgy, hogy az elsö rongálás tetteseiröl se tudunk semmit. A makói betlehemet is büntetlenül verték széjjel, akárcsak a többi megrongált betlehemet, no meg a napi temetö, templom és keresztrongálásoknál. A moszados zsidó kommunista titkosszolgák vakok és siketek. A zsidó kommunista szemkilövő gecik szintén. A zsidó kommunista vérügyészek nem kevésbé. A zsidó kommunista vérbírák röhögnek rajtunk, keresztényeken. Mindannyian a zsidók trágyaszóróvilláit, zsinagógáit, elhagyott, gazfelverte temetőit védik és nàcikat üldöznek. Még a magyarokra támadó zsidó kommunista antifa tetteseinek is bottal ütik a nyomát, nem is szólva a a magyarokat naponta terrorizálö, meglopó, kirabló, legyilkoló cigánybűnözőkről. Nekik ugass bajer! Persze tudjuk: nem arra kell figyelni, amit a zsidókeresztény vétótlan köpcös geci és bandája hazudik, hanem arra, amit csinál. Ne nekünk ugass, akiket átbasznak, meglopnak, megvernek, kirabolnak, legyilkolnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!