Donáth Annát a saját Facebook-oldalán semmisítették meg a dühös kommentelők

2024. január 26. 11:58

„Titeket kéne már betiltani! Magyargyűlölők!”

2024. január 26. 11:58
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Momentum elnöke is érzi, hogy közelednek a választások, ezért igyekszik megszólítani a szavazókat. De valahogy ez nem nagyon jön össze neki. Ezúttal harciasan állt ki a műhús mellett. A Facebook-oldalára meggondolatlanul a következőt posztolta: »A műhús egyszerre biztosíthat élelmiszer-biztonságot, fenntarthatóságot és adhat lökést az etikus állattartásnak. Amikor a magyar kormány azt fontolgatja, hogy betiltja a műhús gyártását és forgalmazását, azzal nagyjából a géprombolás útjára lép. Mi lesz a következő? A műanyag? Az elektromosság? Az AI? Nem lehet betiltani a fejlődést, a változást. Az új technológiát szabályoznia, az innovációt támogatnia kell az államnak, nem üldözni. Ennek így óriási ára lesz. Amit a magyarok fizetnek meg.«

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderült ugyanis, hogy ezzel az ultraliberális, életidegen posztjával kiverte a biztosítékot a Facebook közönségnél. A dühös kommentelők kemény bírálatokat fogalmaztak meg a bejegyzése alatt. Néhány reakciót érdemes felidézni a szalonképesek közül:

»Titeket kéne már betiltani! Magyargyűlölők!«

»Tücsök, légy, kukac után most műhús a Momentum-szavazóknak szívesen ajánlott. Jó étvágyat hozzá nektek!«

»Felőlem legelheted a füvet és ehetsz jó sok műanyagot és rovart. De ha elém ilyen trágyát rak valaki, addig élt.«

»Kedves Anna! Itt az ideje újra Orwellt olvasni, mert ilyen szintű baromságot utoljára az 1984-ben írtak le.«

Donáth Anna arra a hírre reagált a posztjában, hogy Magyarország olasz mintára betilthatja a műhúst. Nagy István agrárminiszter az ezzel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a szabályozás kérdése Magyarország uniós elnökségének napirendjén is szerepel, mivel széles körű párbeszédet szeretnének folytatni a témában. A miniszter szerint meg kell becsülni a normalitást és a gazdák munkáját, akik két lábbal a földön állnak. Az emberek egy része ugyanis eltávolodott a természettől,  álromantika alakul ki az élővilág kapcsán.

Ezt is ajánljuk a témában

A vox populi, azaz a nép hangja, mint ahogy az a Donáth-poszt alatt is olvasható, ennél sokkal keményebb véleményt fogalmazott meg. Szerintük ez az egész műhúsdolog gyakorlatilag nettó hülyeség.

Donáth Anna szerepléseit, megszólalásait és a javaslatait egyre inkább egy népszerű magyar közmondáshoz lehet hasonlítani, mely szerint: addig jár a korsó a kútra, amíg eltörik.”

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. január 27. 22:53
Donáth Anna a műhús mellett érvel? Ez bizony, bukta... Azért nem akkora bukta, mint amikor a Fidesz janicsárképzője, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) gyerekeket etetett szárított rovarokkal: "Rovarlisztes palacsinta fahéjas banánnal töltve, tücsök proteinszelet és különböző fűszerezésű szárított sáskák várták a gyerekeket az egészségtudatossági kurzus szombati előadásán, ahol különböző alternatív fehérjeforrásokról is szó volt. Az MCC fehérvári központjában mintegy hetven gyermekkel foglalkoznak rendszeresen. A szárított sáskák és tücskök snack-ként fogyaszthatók, mint a chipsek, a rovar proteinszeletek pedig ugyanúgy a sportos étkezés kiegészítéseként ehetők mondta Sziráki Zsófia dietetikus, táplálkozástudományi szakember." Forrás: https://www.szekesfehervar.hu/etel-vagy-taplalek-saskak-leptek-el-szombaton-a-fehervari-mcc-t
Obsitos Technikus
2024. január 27. 19:46
Sződd a karajt elvtárs!
EX_Terminator
2024. január 27. 06:16
Ó hát van válasz, nagyon is egyszerű és közérthető. CSAK NEM A HOZZÁTOK HASONLÓ SZARHÁZI FÉRGEKNEK MERT TI CSAK ABBÓL ÉRTETEK HA KITAPOSSA A SZART AZ EMBER A BELETEKBŐL. hát ez az egyetlen dolog ami történni fog akármit is csináljatok.
blondiner
2024. január 26. 22:55
46 hozzászólás, három látszik :D LibSShit kacsaszáj :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!