Döbbenetes vallomást tett Daniel Freund: Szeretem Magyarországot

2024. január 17. 13:28

A politikus saját bevallása szerint egyáltalán nem hungarofób.

2024. január 17. 13:28
null

Daniel Freund legújabb bejegyzésében azt nehezményezte, hogy a Hungarian Conservative szerint Magyarországgal szemben barátságtalan viselkedést szokott mutatni.

Ezzel kapcsolatban kifejtette a balliberális EP-képviselő, hogy szereti hazánkat. „Szeretem Magyarországot.” Alá viszont rögtön odaírta, hogy „utálom a korrupciót”. A politikus saját bevallása szerint egyáltalán nem hungarofób.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sárkány
2024. január 19. 11:50
Az nem zavarja, hogy az a pénz amit Ukrajnába tolnak, maffiózók kezére kerül és többek között fegyver jut terrorista csoportok kezébe, Zelenszkij bankszámlájára. Én megnézném Daniel bankszámláit is, lehet neki is osztanak egy kis pénzt, hogy terelje el a figyelmet: minden nap kell ostorozni a magyarokat, addig sem figyelnek a nagyobb korrupcióra...Egyébként who the fuck is Daniel?
bagira002
2024. január 18. 19:05
Elhiszem fáj a foga Magyarországra közben magyar nép gyűlölő ,ukrán lövészárokban holtan szeretnétek látni , hogy a magyar földre a lábatokat betehessétek , úgy mint Amerika-Brüsszel az ukrán földre. Az a bajotok magyarokat nem tudjátok Zelenszkij sortüze elé sorakoztatni.
Gonella
2024. január 18. 11:55
ilyen hülyeséget a széps********lymők szoktak mondani. óóó, én ****etem az embereket! daniella is me****latkozott. ne higgyetek neki. most is hazudik!
optimiska-2
2024. január 18. 08:52
Dani még nem vette észre, hogy a a németek azért tüntetnek, imádkoznak, hogy megszbaduljanak végre a sötét fajtájától. Nemsokára kiderül a valóság. Addig azonban még rengeteg kárt okoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!