Szóhoz sem jutott, úgy kiosztották Daniel Freundot (VIDEÓ)

2024. január 17. 12:34

„Képviselő úr, miért nem hallgatnak az európaiak és a német polgárok hangjára, akiknek nyilvánvalóan elegük van önökből?”– mondta Schaller-Baross Ernő.

2024. január 17. 12:34

Hétfőn a Mandiner beszámolt róla, hogy Daniel Freund ismét kifakadt Orbán Viktor miatt. A baloldali képviselő szerint „Orbánt Európa élére állítani szörnyű ötlet”, majd azt is közölte, hogy „ha hatalmat adunk Orbánnak, vissza fog élni vele”. A balliberális EP-képviselő szerint Orbán és vétója „komoly biztonsági kockázatot jelent az európai polgárok számára”.

Nem kellett sokat várni, hogy Daniel Freund újabb támadást intézzen Magyarország ellen.

A Magyarországnak szánt 10 milliárd euró uniós forrás feloldását meg fogjuk támadni.”

– írta Daniel Freund az X-en.

Szerdán Strasbourgban is elszabadultak az indulatok, ugyanis elkezdődött az új EP-vita Magyarországról. A magyar kormány kitartó kritikusa sem hagyta ki az Európai Parlament aktuális Magyarország-vitáját. Daniel Freund szerint meg lehet nyitni Ukrajnával a csatlakozási tárgyalásokat, de közben mi lesz a jog uralmával? Úgy látja: „ha engednek Orbán zsarolásának”, később újra meg újra ezt fogja alkalmazni. Arról is beszélt: Orbán a jog uralmát újra megtámadta a szuverenitásvédelmi törvénnyel.

Találkozunk a bíróságon”

– tette végül hozzá Freund, utalva arra, hogy több európai parlamenti frakció a bíróságon támadta meg a megállapodásokat.

Ezek után Schaller-Baross Ernő fideszes EP-képviselő rendesen kiosztotta a német balliberális EP-képviselőt. Schaller-Baross Ernő úgy fogalmazott: „Tisztelt Képviselő Úr! Ön érzi, hogy elveszítik a demokratikus politikai vitát. Ön, a Liberálisok, a Zöldek, és természetesen a Kommunisták. Az önök demokrácia felfogása az, ha nem tudják megnyerni a politikai vitát, akkor bebörtönzik politikai ellenfeleiket, töröltetik őket a választási listáról és megfosztják a másként gondolkodókat a szavazati joguktól.

Képviselő úr, miért nem hallgatnak az európaiak és a német polgárok hangjára, akiknek nyilvánvalóan elegük van önökből?”

fogalmazott Schaller-Baross Ernő.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 23. 03:21
Ki a f@sz ez a saller Ernő? Nem egy nagy név a mozgalomban… 😂😂😂😂
Nori70
2024. január 18. 08:34
Ebből nem látszik, hogy nem válaszolt volna, csak itt vágták el a videót
seneca6
2024. január 17. 23:29
A végén a szopott tojásfejű nácifattya freund megrémülve, hogy megszólították be is hugyozott. Nem hiába rázkódik meg a videó végén, ott ért végett az ő húgyos fellépése is.
Zolt
2024. január 17. 22:59
Nincs itt semmi zsarolás. Ott van zsarolás hiszen olyan ok miatt nem utalnak ami nem volt része a csatlakozáskor.A jog adta lehetőséget kihasználva vétózzuk a balos buzik akaratát.A tisztességes megtévesztett balos biztos nem buzi ,csak az ostoba akaratos zsaroló,és mégis a börtön helyett ugat zsarol.Ennyit tudnak. Nem attól lesz jobb a levegő ha zöldezünk. Attól ha kevesebb ember van.Kevesebbet kell termelni.Azaz nem kell felesleges olyan migráns aki nem hivatalos úton jön be,hanem már a határnál szabályt szeg. Szerintem,de a buziknak tuti kell a friss hús
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!