Deutsch kifakadt: „Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István páros lábbal rúgja vesén a magyarokat!”

2024. január 18. 22:17

„A hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát” – így reagált a Fidesz EP-képviselője Ursula von der Leyen beismerő vallomással felérő szavaira.

2024. január 18. 22:17

„Nem engedünk a gyermekvédelmi törvényből és nem engedünk abból, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt” – hangsúlyozta csütörtök este Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a HírTV Napi aktuális című műsorában.

Miután Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke elismerte, hogy a korábbi tagadás ellenére mégis a magyar gyermekvédelmi törvény és a migrációs politika miatt tartja vissza Brüsszel az uniós pénzeket, Deutsch Tamás a következőképpen reagált:

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát, a füllentő, nagyot mondó, a valóságot eltagadó brüsszeli bürokrata előbb vagy utóbb önmagát leplezi le”

– jelentette ki az EP-képviselő Ursula von der Leyen vallomással felérő szavaira.

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékeztetett arra, hogy az Európai Bizottság elnöke az EP plenáris ülésén kiállt és higgadtan, nyugodtan, tárgyilagosan elmondta: mostantól kezdve egyetlen cent európai uniós fejlesztési pénzt sem kap Magyarország, ha nem változtat a genderideológiás politika és a migrációs politika terén.

Az adásban Deutsch Tamás megismételte, hogy szerinte az összes „dollárbaloldali” képviselőt le kell váltani idén az európai parlamenti választáson.

Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István minden létező alkalommal páros lábbal, vaspapucsos módon vesén rúgja a magyarokat.

Mind a hárman megszavazták, hogy Magyarországgal szemben induljon olyan eljárás, aminek a végén elvehetik hazánk szavazati jogát, mindannyian tiltakoztak a Magyarországnak járó uniós források megnyitása, így nemet mondtak a pedagógusoknak járó béremelésre (...) lendületes hazaáruló hullámban, gerjedelemben vannak, el kell őket zavarni június 9-én!

– jelentette ki Deutsch Tamás.

Fotó: képernyőmentés

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. január 19. 20:17
Z. Tisztában vannak vele kedvenc hazaárulóink, hogy meg vannak számlálva napjaik... A sorosgyurka kutyái utoljára megmegfelelnek a gazdi elvárásának!!! Főleg, hogy már megújult külsővel bír a főnök!!! 💯💤
llnnhegyi
2024. január 19. 17:52
Ursula,Metsola lebuktak. Nem új dolog. dr miniszterelnök kellő rutinnal humorral, türelemmel,inteligenciával rendelkezik,hogy a ezeket a bazári korrupt tolvajokat túlélje és Magyarország hozzájusson jogos tulajdonához, a támogatáshoz.
pollip
2024. január 19. 12:34
Van ennek jó oldala is! Olyan egyértelműen megmutatták magukat, hogy ez kihatással lesz a választásokra is. A momentum nem vette észre, hogy a DK velük vitette el a balhét. A DK hátulról figyelte, hogy amortizálja magát a momentum.
kelemikes-2
2024. január 19. 09:13
Andrzej Duda??? ő meg a saját Lengyelországa ellen dolgolgozik? Az Európai Bizottság akkor is feloldhatja az EU források befagyasztását, ha Andrzej Duda megvétózza Donald Tusk miniszterelnök igazságügyi reformját. Ezzel mintegy 100 milliárd euró Uniós forrás szabadulna fel Lengyelország számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!