Brüsszel évek óta ideológiai háborút vív Magyarország ellen

2024. január 30. 17:18

Minket nem lehet megzsarolni!

2024. január 30. 17:18
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„Brüsszel évek óta ideológiai háborút vív Magyarország ellen, és folyamatosan zsarol bennünket. Most már papírunk is van erről. 

A Financial Times hasábjain jelent meg a brüsszeli zsarolási kézikönyv. Brüsszel azzal zsarol, hogy ha szuverén országként viselkedünk, akkor ők összekötik az ukrán kérdést a jogállamisággal, és Magyarországot nyugati pénzügyi blokád alá veszik. 

Ez Armageddon lenne, amit nem fogunk hagyni. Megvédjük Magyarország érdekeit. Minket nem lehet megzsarolni!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 31. 10:26
Hazudsz. Szarrá zsarolva, vétótlanul szavazol meg minden szart köpcös geci 13 éve. Vagy szimplan kibasznak a teremből, míg ők döntenek, mint decemberben is tették. Gyáva, hazug csicska vagy!
csallóközi
2024. január 31. 08:04 Szerkesztve
"Minket nem lehet megzsarolni!" Holnap minden elválik. Remélem Orbán nem okoz csalódást ! Ki kell tartanunk, az idő nekünk dolgozik!
tapir32
2024. január 31. 07:09
A magyar nép ellensége az aki, azért lobbizik, hogy Magyarország ne, vagy csak késve kapjon a EU alapokból pénzt.
tapir32
2024. január 31. 06:53
Ártatlanokat büntetni erkölcstelen! Ártatlanok megbüntetése mellett érvelni erkölcstelen! Attól, hogy nem tudtak kitalálni semmi mást a kormány ellen, attól még az ártatlanok büntetése, a pénzünk visszatartása aljasság! Az EP erkölcstelen határozatokat hozott. Az EB erkölcstelen határozatokat hozott. Az EP és az EB erkölcstelen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!