Baranyi Krisztina főtanácsadója kitálalt: A IX. kerület a magyar ellenzéki politika laboratóriuma (VIDEÓ)

2024. január 18. 18:44

Ádám Zoltán vagyongazdálkodással, költségvetési kérdésekkel és különböző közpolitikai koncepciók előkészítésével és elkészítésével foglalkozik majd.

2024. január 18. 18:44

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Ádám Zoltán a 2022-es választás után belépett a Momentumba. A Budapesti Corvinus Egyetemről kirúgott oktató már több alkalommal is egyeztetett a baloldali német EP-képviselővel, Daniel Freunddal a hazai jogállamiságról.

Hétfőn Baranyi Krisztina arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy Ádám Zoltán lett a főtanácsadója.

Azóta kiderült, hogy vagyongazdálkodással, költségvetési kérdésekkel és különböző közpolitikai koncepciók előkészítésével és elkészítésével foglalkozik majd tanácsadóként Ádám Zoltán.

Az új főtanácsadó az ATV Start című műsorában arról beszélt, hogy inkább szakmai feladatokat lát el, nem pedig politikait, „ez ugyanakkor a magyar ellenzéki politikának egy laboratóriuma”.

Mindezt azzal indokolta, hogy Ferencváros egy olyan kerület, ahol van egy független, ellenzéki polgármester,

aki szerinte egy nagyon izgalmas projektet talált ki és ezt igyekszik tovább vinni a következő időszakban is, megőrizve az integritását, ugyanakkor egy nagyon határozott, ellenzéki arcéllel.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A beszélgetést itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: ATV / Youtube

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szilamérné
2024. február 03. 06:32
Szegény Ferencváros, sokkal, de sokkal jobbat, jóbbaķat érdemeĺne!. Szegény ferencvárosiak ezt a büntetést, büntetéseket még '56 után sem érdemelték meg. Nem tudom hogyan is tórténhetett? Sajnálom.
fatman
2024. január 19. 13:54
mocskos kurva...
Perczel Éva
2024. január 19. 05:58
Az elképesztő szövegből ez a részlet a kedvencem: ( Baranyi) "nagyon izgalmas projektet talált ki...." mint például egy pad ide-oda festése, és hurcibálása. De az sem volt rossz, amikor saját moslékos haverjai az izgi projektek kapcsán ezt írták róla: "Politikai pedofil; nem demokrata; csak az egyszemélyes vezetést tűri; azt csinál, amit akar; nem érdeklik a közösen meghozott döntések: így beszél a baloldal a baloldali polgármesterről! Ezeket saját képviselőtársai mondták a legutóbbi testületi ülésen Baranyi Krisztináról. ( Ferencvárosban tovább forrong az ellenzéki üst, úgy beszélnek a polgármesterről, mint egy diktátorról."( 2023 május 5-Metropol újság) Jó lesz Ádámnak!
Savoiard
2024. január 18. 21:07
Sokáig nem érdemes terveznie. Baranyit, az agyament dilis kutyapartos picsat meg az összes egyéb bohócot, pikot niedermullert úgy kiszavazzak hogy a lábuk nem éri a földet. Talán a soproni marad ebből a bagazsbol..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!