Az Európai Néppártnak nem dumálnia kéne Orbánról, hanem mélységesen szégyenkeznie miatta

2024. január 17. 16:26

Ócska bohócok... Hadd idézzem a politikai klasszikust: elkúrtátok, nem kicsit, nagyon.

2024. január 17. 16:26
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Szerintem az Európai Néppártnak és annak bármelyik képviselőjének nem dumálnia kéne Orbánról, hanem mélységesen, csendben szégyenkeznie miatta.

Hol voltatok pl. 2011 első felében, a magyarországi alkotmányos dúlás időszakában? 

Egy, az akkori magyar soros elnökséghez kapcsolódó ocsmány politikai alku kedvezményezetti oldalán, és mélyen hallgattatok. Nem láttok most ilyet 2024 második felére, és rögtön fájna az Orbán-kormány soros elnöksége, ugye? Na mi van, idén nem lesz »hatos csomag«? És ha lenne? Ócska bohócok... Hadd idézzem a politikai klasszikust: elkúrtátok, nem kicsit, nagyon. Inkább hallgassatok, nagyon mélyen most is...”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2024. január 19. 17:27
MI van????? Te nagyon gyenge elméjű egyed!
Hohokam
2024. január 18. 14:50
Na, a még-minelnök jelölt-sem-lett ATV-s ülésmelegítő is véleményt alkotott. Pont abban, amihez (tipikusan) kurvára semmi köze.
Csomorkany
2024. január 18. 14:27
Légy nyugodt, hallgatni fognak. Nincs ezzel semmi gond. Azt csak ti képzelitek, hogy Brüsszel dolga móresre tanítani a magyar válaszópolgárt.
Kamcsatka5
2024. január 18. 13:05
libdibolsi, belga Fugger szarosgyuri felszopó vagy Mac Daglesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!