Árat emel a Telekom

2024. január 16. 19:02

A cég közlése szerint az ügyfelek érdekeit is figyelembe vették.

2024. január 16. 19:02

Az inflációra hivatkozva megemeli a díjtételeit a Magyar Telekom, Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója – derült ki a vállalat honlapján megjelent közleményből. 

A német Deutsche Telekom magyarországi leányvállalata ügyfeleinek

március 1-jei hatállyal 15 százalékos díjkorrekciót hajt végre. 

Ez egyébéként meghaladja a vállalat által tervezett 12 százalékos béremelés mértékét. A Telekom szerint a döntés meghozatalakor figyelembe vették a gazdasági és piaci folyamatokat, valamint az „ügyfeleik érdekeit”. Az áremelkedés vonatkozik az otthoni internet-, tv- és telefonszolgáltatások, valamint a mobil hang- és internetszolgáltatások havi díjaira. A módosított havi díjakkal az első számlákat áprilisban kapják majd meg a vállalat ügyfelei.

Eközben a vállalat részvényei kimondottan jól teljesítenek a budapesti értéktőzsdén, a Magyar Telekom árfolyama 18 forinttal, 2,4 százalékkal 769 forintra erősödött, a Telekom-részvények árfolyama több mint 10 éve nem volt ilyen magasan.

(MTI/ Mandiner)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTVA / Róka László

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. január 17. 21:07
Annyit azért megtehetne a Telekom, hogy a fordulónapon nem nullázza le a megmaradt időkapacitást, amit végül is kifizettünk! Az meg már végképp nagyvonalú lehetne tőlük, ha egy egységben kezelné az egy előfizető nevén szereplő készülékek időkeretét! Javaslatom méltányos díjazásaként elfogadok egy féléves, díjmentes szabad használatot..!
blackorion93
2024. január 17. 09:57
Ki nem emel?
files32
2024. január 16. 20:16
Minden szolgáltató, biztosító, bank... emelni fog. Senki nem nyeli be az orbáni inflációt és különadókat.
machet
2024. január 16. 20:04
Ó,hogyne ,azért emelnek.Kizárólag az ügyfél érdekében.Ő akarja,nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!