Amikor az európai progressziónak tetsző kormányváltás lesz, Budapest ragyogni fog

2024. január 14. 17:42

Nem lesz korrupció, és egy magyar énekes megnyeri az Eurovíziót.

2024. január 14. 17:42
Budapest,,Hungary,-,August,7th,,2021,-,Tram,On,Liberty
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Szembejött velem ma du. Caroline de Gruyter cikke az EU Observeren arról, hogy Budapest hogyan megy tönkre, szegényedik el, stb Prágához és Varsóhoz képest. Érdekes, Varsó ebből fényes hely lett mióta Tusk van hatalmon, elég ugye egy választás hogy minden jobb legyen. A gond az, hogy az egyébként Mo-al nem kifejezetten barátságos abszolút mainstream EIU szerint is Budapest a régió legélhetőbb városa 2023-ban, jóval megelőzve Prágát vagy Varsót, a többiekről nem is beszélve. Budapest több tucat nyugati nagyvárost is messze megelőz. 

Ja, Budapest még New Yorkot is megelőzi élhetőségben

- lásd a a grafikont. A tények persze nem számítanak és nem is fognak, amíg a magyarok többsége elutasítja a progresszív liberális eszméket. Abban a pillanatban, amikor az európai progressziónak tetsző kormányváltás van, Budapest ragyogni fog, nem lesz korrupció, és egy magyar énekes megnyeri az Eurovíziót... 

Ahogy azt személyesen is tapasztaltam, a nyugati médiában egy tervezett, széleskörű PR kampány folyik, hogy Magyarországot az élet minden területén lehúzzák. Lehet, hogy ez sokakat félrevezet itthon is, de nem, Mo élhető hely, nincsen leszakadás 2010-óta a régiótól – előtte volt, nem élnek jobban a románok. A NATO-ban az egyik legtöbbet tettük a hadsereg megerősítéséért az orosz támadás után. És így tovább.Ld. táblázatok, tények, adatok, számok alább.

(Arról meg, hogy hol élnék jobban, mondjuk a NATO Defense College-ban tanítva Rómában, amit volt lehetőségem választani 18-ban (inkább a Máglyatűz névvel való felvállalását választottam), vagy  NATO bürokrataként Brüsszelben (ha nagyon akarok az is lehettem volna), akkor pénzügyi szempontból mindenképpen a fentiek.  Csakhogy a pénz nem érdekel, az érdekel, hogy szabadon elmondhassam a gondolataimat. És én a véleményem őszinte felvállalásával semmire sem jutnék a nagybetűs Nyugaton. Ismerek pár magyar jobboldali kollégát, aki húzza az igát a Bizottságban, viszi haza az én jövedelmem sokszorosát, de ehhez be kell fogni a szájukat. Na ez nem én vagyok.)”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. január 15. 16:46
"5m007h 0p3ra70r 2024. január 14. 22:44 És téjlorszvift ragyogó hangja ébreszti lágyan a budapestieket minden gyönyörű reggel, akik egy fantasztikus orgazmusra ébrednek." Csak ugye az Abdul orgazmusa lesz, aki...
B_kanya
2024. január 15. 16:37
"Amikor az európai progressziónak tetsző kormányváltás lesz, Budapest ragyogni fog Nem lesz korrupció" Ez utóbbi persze nem lesz olcsó :)
fekete-hunyor
2024. január 15. 04:35
Na, az lenne szép! Jönnek majd az ájemmónikák.
states-2
2024. január 14. 23:58
A kommunista aljasság nem ismer határokat, ezekhez képest Brezsnyevék az emberi méltóság példaképei voltak, például nem volt kötelező buzinak, pedofilnak lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!