A varsói gyors gőzerővel rohan a szakadékba!

2024. január 26. 20:21

A lengyel testvéreinknél gyökeret verő woke éppen olyan, mint szellemi elődjei, a jakobinus és bolsevik diktatúrák.

2024. január 26. 20:21
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Pattanásig feszült a helyzet Varsóban, a parlamenti őrség parancsot kapott, hogy ne engedje be a börtönből szabadult PiS-es politikusokat. Avagy ez a Soros-féle demokrácia import eredménye Lengyelországban. A lengyel testvéreinknél, némi elvtársi segítséggel, gyökeret verő woke éppen olyan, éppen úgy működik, mint szellemi elődjei, a jakobinus és bolsevik diktatúrák; ez a világfelforgató, agresszív társadalommérnök ideológia, ahogy a szellemi elődjei, ő sem tűri el, hogy szabadon elmondd a véleményed vagy ne adj' isten mást gondolj a világról, mint amit ez a sekélyes társadalomfilozófia nyújtani tud. 2022 jól döntöttünk; idén júniusban újra nemet mondhatunk a zsarnokság eme új alakjára és annak hazai híveire, a Gyurcsány vezette baloldalra!”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. január 27. 21:27
azért várjál már holnapig, nem biztos az, hogy 7 év múlva utolérjük.
lajajakab11
2024. január 27. 12:53
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
t-a-bandi
2024. január 27. 09:47
Szegény lengyelek próbálnak rendet tenni, a hazai pártállam propagandistája pedig ördögöt kiált. Pikáns.
zatoicsi
2024. január 27. 09:27
Akkor most már érthető mindenkinek, hogy az I. Vh után a frontról hazatérő Freikorps tagjai közül kettő vagy három ember miért hurcolta el és lőtte agyon Rosa Luxemburgot. Ő egy kommunista zsidó némber volt, aki gyilkolásra uszított.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!