A MÁV még idén átalakulhat, mert a mai formájában nem tud tovább működni

2024. január 25. 20:27

Várhatóan ősztől egy holding formájában működik tovább.

2024. január 25. 20:27
null

A MÁV a mai formájában nem tud tovább működni – mondta Kikina Artúr a társaság pályaműködtetési és beruházási vezérigazgató-helyettese az I. V-Híd Mérnök Konferencián Balatonalmádiban, derült ki a V-Híd Zrt. Facebook-bejegyzéséből.

Kikina Artúr részleteket nem közölt, annyit azonban elárult, hogy a tervezés és az egyeztetés már javában zajlik. Ha a kormány elfogadja a javaslatot, akkor

várhatóan ősztől egy holding formájában működik tovább a MÁV, amelynek egy szolgáltatási és egy pályaüzemeltetési része lesz.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. január 25. 21:18
"várhatóan ősztől egy holding formájában működik tovább a MÁV, amelynek egy szolgáltatási és egy pályaüzemeltetési része lesz." Valamikor a MÁV azonos volt a magyar zászlóval, a magyarsággal! Sok-sok magyarországi Angela Merkel van, ki a német zászlót, a német nemzetet gyalázta meg, amint Magyarországon a magyar zászlót, a magyar nemzeti lobogót a MÁV-ot gyalázták meg! Tudatosan! A magyarságáért! -mert 1945-töl ez a változatlan trend!
lenyegtelen
2024. január 25. 20:53
Szerintem teljesen mindegy mivé alakul át... menthetetlen... az szdsz eladta az utolsó bevételt termelő zsíros falatot, a teherfuvarozást....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!