Zelenszkij: Rengeteg kérdést tettem fel Orbán Viktornak

2023. december 19. 20:12

Az ukrán elnök azt állítja, nem minden kérdésére kapott választ.

2023. december 19. 20:12

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arról beszélt, hogy próbált találkozót szervezni Orbán Viktorral a magyar miniszterelnök „furcsa politikája” miatt – írja a Sky News.

Az ukrán elnök azonban a sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy soha nem beszélt Orbánnal tűzszünetről vagy a Putyinnal való kommunikációról. „Néha a politikája nem túl barátságos hozzánk, és ezt ő is tudja... Rengeteg kérdésem volt hozzá. De mindegy is, szomszédok vagyunk, még ezekkel a kihívásokkal együtt is.

Megpróbálunk megoldást találni néhány kérdésben, de ehhez találkozót kell szerveznünk”

– mondta Zelenszkij.

Az ukrán elnök saját bevallása szerint megkérdezte Orbán Viktort, hogy Magyarország miért nem támogatja Ukrajna EU-tagságát, illetve miért nem találkoztak még, azonban a magyar miniszterelnök (Zelenszkij állítása szerint) ezekre a kérdésekre nem válaszolt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2023. december 20. 11:56
"a magyar miniszterelnök „furcsa politikája” miatt" A tiédhez képest biztosan furcsa, te a saját lakosságodat lövetted, és olyan remek reálpolitikát folytattál, hogy háborút hoztál össze Oroszországgal. Náci barom.
csapláros
2023. december 20. 11:28
Janika50llnnhegyi 2023. december 20. 05:17 ..."Az eléggé el nem itélhető viselkedését mélységessen megvetem Zselének. Ahogy az alpári beszédet is. "...Jaroslav Hasek, a Svejk bolsevik írója szerint, ha egy tégla ráesik a lábadra, akkor természetes, hogy elkáromkodod magad. 1. SENKI nem tagadhatja, hogy a háborúval és az USA-Unió hozzáállásával nem is egy tégla esett Magyarország "lábára". 2. Egy dolog, hogy a politikusaink, szakmájukból eredően nem küldik el Magyarország összes ELLENSÉGÉT közvetlenül a bús picsába, de senki nem kifogásolhatja, hogy ezt ők magukban vagy mi itt nyíltan, egymás között meg ne tegyük...tekintettel arra, hogy igen csak korlátozott lehetőségeink vannak (Nemzeti konzultáció, 2024-es és 2026-os választások), hogy mint tömeg is érdemben véleményt, akaratot fejezhessünk ki a VÁLTOZÁS érdekében. 🤣🤣🤣
csapláros
2023. december 20. 11:14
Bastyaelvtarscsapláros 2023. december 20. 02:16 • Szerkesztve ..."Fékezzél lófarkú herceg! Itt a lényeg nem az volt hogy egy NATO tag Mo ot mért vagy mért nem támadna meg Putyin, hanem az hogy ha Ukrajna helyzetében volnánk..."... Nem figyeltél szarfaszú, tehát elmondom: 1. A Krím olyan az orosznak, mint az USÁ-nak Guantanamo Kubában. Ott kijárat a Mexikói öbölből, itt meg Szuez felé. 2. Ukrajna feladata VOLT, hogy semleges (!), ütköző állam legyen a NATO és Oroszország között. Helyette a NATO (a new-yorki kazár uzsorások), Hitler módjára felvonult az orosz határra! 3. A 41 milliós lakosságból 7 millió orosz és 2 millió egyéb náció. Ennyit elukránosítani??? A lenini elvek alapján AZONNALI területi autonómiák sorát (orosz, magyar, lengyel, román, stb.) kellett volna kialakítani! A három elszakadni akaró keleti megyének EGY oroszok lakta RÉSZÉT pedig ELENGEDNI. Vasfüggönyt feléjük, mehetnek a ruszkikhoz, vagy Ukrajnát megkerülve Európába! És akkor uniós tag is lehetne. 🤣🤣🤣
Bulldog Orange
2023. december 20. 09:14
A feltett kérdések valójában egy kérdést takartak, mé' nem adsz pézt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!