Ukrajnában épp eltörlik a demokráciát, de Von der Leyen szerint az ország „óriási fejlődésen” megy át

2023. december 01. 09:06

Medvegyev közben „kokainbohócnak” nevezte az ukrán elnököt.

2023. december 01. 09:06

A Sztana című ukrán portálra hivatkozva a Magyar Nemzet pénteki cikkében arról számolt be, hogy az ukrán Legfelsőbb Tanács egyhangúlag aláírta azt a dokumentumot, amely kimondja: Ukrajnában a háború végéig nem tarthatnak sem elnöki, sem parlamenti választásokat .

Legkorábban hat hónappal a hadiállapot feloldása után rendezhetik meg őket”

– idéz a portál a dokumentumból. Mint a lap megjegyzi: ez éppen akkor történt, amikor Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nemrég abbéli meggyőződésének adott hangot, hogy „Ukrajna fejlődése óriási minden téren”. 

„Az álarcok végre lehullottak”

A témával kapcsolatban Dmitrij Medvegyev az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese is megnyilvánult, közösségi oldalán megosztott bejegyzésében nem kímélte az ukrán elnököt, valamintazt írta: 

Ennyi. Az álarcok végre lehullottak. A Rada lefújta az elnökválasztást. 

Végül is, amíg az utolsó ukránig háború van, választások nincsenek, addig Zelenszkijék vannak” – fogalmazta meg gondolatait az orosz politikus.

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. december 07. 06:39
Fülledt erotika , amikor a vezért a szolgájával enyeleg. Messzi van ámerika hiányérzetét profi játékossal pótolja.
fater0921
2023. december 06. 11:33
Jó az a kép. A kokainbohóc és a kurvája.
koronaszepe
2023. december 01. 18:08
Egy honvédő háború kellős közepén nem lehet választásokat tartani, ezt mindenki belátja. Oroszország viszont akkora demokrácia, hogy nem csak választás lesz tavasszal, de már azt is meg tudjuk mondani, hogy hány százalékkal és ki nyeri...
szarvas-2
2023. december 01. 12:25
Kokainbohbohóc. Ugyanolyan telitalálat,mint Oszkó futóbolondja a MárkiMárkra. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!