Újra jön az ónos eső és a havazás: itt kell figyelni különösen az utakon

2023. december 01. 19:29

Szombat délelőtt ismét havazásba vált át a csapadék, ezúttal Magyarország északnyugati területein.

2023. december 01. 19:29
Driving in snowfall

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteki tájékoztatása szerint várhatóan szombat délutánig tartó, folyamatos és helyenként intenzívebb havazás elsősorban Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala vármegyét érintheti majd, 

valószínűleg ott is főleg a magasabban fekvő és a határ menti területeken lesz a legtöbb friss hó. 

Mivel délután várhatóan több helyen ónos esőbe is átválthat a havazás, a közútkezelő fokozott óvatosságot kér az autósoktól. Azt javasolják, hogy indulás előtt a www.utinform.hu oldalon tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról, a forgalmi helyzetről.

Ezt is ajánljuk a témában

Pár tanács, ha nem szeret hóban vezetni!

Könnyen balesetet lehet szenvedni az hirtelen érkező hóesésben, majd az utána következő ónos esőben, de pár egyszerű ötlet betartásával sokkal biztonságosabb lesz a vezetés.

(MTI)

Nyitókép: Silas Stein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pugacsov-0
2023. december 01. 19:47
Holnap megáll az élet...
blackorion93
2023. december 01. 19:42 Szerkesztve
Pesten figyeljetek, ott KaliGeli miatt jobban csúszik minden. (nem vicc, a balos vezetés hibájából ott, meghalsz). [Komolyan nem vicc, esett a hó és egy busz keresztbe fordult, ilyen Tarlós alatt nem volt!] ([Pest halálos veszély, KaliGeli csak a biciklikre enged téligumit rakni)] [([Budapesten, keress egy búvóhelyet, mert ott öl a hó, KaliGeri lefizette!])])
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!