Ennyit a Momentum önállóságáról: újabb pártvezető mondta ki, hogy együtt fognak dolgozni Gyurcsányékkal

2023. december 16. 10:30

Úgy tűnik, Donáth Anna felhívása, miszerint „nincs közös lista, nincs több orrbefogás” Gyurcsányékkal, nem talált értő fülekre a pártban.

2023. december 16. 10:30
Bõsz Anett; Jávor Benedek; Dobrev Klára; Donáth Anna; Hadházy Ákos; Jakab Péter

A konfliktus nem az önkormányzati választásokról szól, hanem a politikához való hozzáállásról” – mondta az Egyenes Beszédben momentumos Bedő Dávid pártja DK-val való harcáról, amit Donáth Anna hirdetett meg még októberben.

Az EP-képviselő két hónapja szállt bele a Gyurcsány-pártba egy vitriolos publicisztikában, amelyben hazugnak nevezte a korábbi kormányfőt. Donáth ezután még egyértelműbben zárta ki a közös lista lehetőségét Gyurcsányékkal, mondván: „Nincs közös lista, nincs több orrbefogás”. Ehhez képest a Momentum budapesti erős embere, Soproni Tamás már bejelentkezett a közös Gyurcsány-lilák-listára.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy tűnik, a terézvárosi polgámester irányvonalát követi Bedő Dávid országgyűlési képviselő is, aki az ATV műsorában leszögezte: együtt fognak dolgozni a Gyurcsány-párttal, és koalícióban fogják vezetni a fővárost.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. december 18. 16:43
A kacsacsőrű emlősnek még egy pártot kéne alakítania. Vagy igazi civil lesz. :)
nempolitizalok-0
2023. december 16. 16:21
Még szép, Gyurcsány osztja a ballibsi listát.
pollip
2023. december 16. 14:41
Senki nem gondolja, hogy a momentum önállóan dönthet abban, hogy mit akar a jövőben. Külföldi elvárásokat teljesít.
Performan
2023. december 16. 14:10
"együtt fognak dolgozni Gyurcsányékkal" Drogozni lesz az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!