Szánthó: Magyarország a családot választja a genderpropaganda helyett (VIDEÓ)

2023. december 02. 11:57

„Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia” – hangsúlyozta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

2023. december 02. 11:57

Magyarországon „a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben” – fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója videoüzenetében a Japánban zajló CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencián.

Szánthó Miklós kiemelte:

 a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelesség, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is:

„Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne. Mindennek fényében Magyarország úgy döntött, hogy külső irányban megvédi határait, belső viszonyait tekintve pedig megvédi a gyermekeket” – fejtette ki.

Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja

A főigazgató, aki a CPAC Hungary főszervezője is azt mondta: Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja, amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét, de egyedül nem lehet képes megfékezni azt a balliberális politikát, amely a vesztébe kergetné a magyar társadalmat.

Szánthó Miklós emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára:

 Együtt helyreállíthatjuk legszentebb intézményünk, a család becsületét és megbecsültségét; együtt helyreállíthatjuk közös civilizációnk jövőjét. 

Mert együtt erő vagyunk!” – hangoztatta.

A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató arról beszélt, hogy egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a „progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához”

Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak.

Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az Egyesült Államokon át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!” – hangsúlyozta.

„Üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább!” 

Kovács István szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig katasztrofálisan félrekezelte". Hozzátette, a nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a "biztonságunkat és túlélésünket" veszélyezteti. Minden politika, amely akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, "minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító" - magyarázta s stratégiai igazgató.

„Arra kérjük barátainkat a világ minden táján, hogy álljanak mellénk. Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább!” – mondta.

A vonatkozó videóüzenetet alább tekinthetik meg:

(MTI)

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 09. 19:02
Hogyne,Miki,a Tiborcz család,az Orbán család,a Mészáros család… 🤮🤮🤮
Akitlosz
2023. december 02. 17:11
„Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia” – hangsúlyozta az Alapjogokért Központ főigazgatója." Eddig sem a rendkívüli képességeiről volt híres. Nem volt senki, akivel átnézethette volna a beszédét?
Massimiliano Prospero dArco
2023. december 02. 15:50
miklóska, ha nem a férfiakat szeretnéd, akkor lehetne 2 vagy 3 magyarral több, de te nem mész nők közelébe...
Massimiliano Prospero dArco
2023. december 02. 15:34
lehet ki kéne küldeni brüsszelbe, ott révbe érhetne, beteljesedhetne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik