Orbán legnagyobb ellenfelét mosdatja a balos boszorkánykonyha

2023. december 13. 11:48

A Népszava szerzője a véleménycikkében azt próbálta meg levegőt kapkodva, lóhalálában bizonygatni, hogy Soros György és fia, Alex nagyszerű ember, csak az fránya, gaz, gyűlöletkeltő konzervatív sajtó állítja őket be rossznak.

2023. december 13. 11:48
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A baloldali média egyik zászlóshajója, mondhatni boszorkánykonyhája nem bírta megemészteni, amit lapunk megkeresésére Szikra Levente, az Alapjogokért Központ vezető elemzője mondott Soros György fiáról . Idézzük vissza mi volt az, ami kiverte a biztosítékot a túloldalon:

»Az ifjabb Soros még az apjánál is radikálisabb módon képviseli azt a progresszív, globalista programot, amit már jól ismerünk és élesen ellenzünk. Legyen szó migrációról, genderideológiáról vagy éppen az Ukrajnának való fegyverszállításról, az eddigieknél is erősebb nyomás helyeződik majd az olyan, saját érdekeit és értékeit védő országokra, mint amilyen hazánk is.«

A Népszava szerzője a véleménycikkében azt próbálta meg levegőt kapkodva, lóhalálában bizonygatni, hogy Soros György és fia, Alex nagyszerű ember, csak az fránya, gaz, gyűlöletkeltő konzervatív sajtó állítja őket be rossznak. Ehhez a nehézkes gondolatmenethez a cikkünkhöz illusztrációként használt képet használta kiindulópontként. Nézzük csak, mit írt a szerzőjük:

»A Soros-birodalom őrségváltásaként aposztrofált méltatásban azonban a kormánylap elkövetett egy hibát: váratlanul kedvező képet választott illusztrációként. A fotón Soros mosolygó fia feketék előtt beszél, márpedig ilyen képet az őt »buzizó« cikkhez szokott mellékelni a kereszténydemokrata kánon. Ez a fotó azonban a Gordon Parks Alapítvány díjátadóján készült 2017-ben.«

Egyrészt, mit jelent az, hogy »buzizó« cikkhez szokott mellékelni? Nem ismerem a Népszava gyakorlatát, de nálunk nincs olyan mappa, hogy »buzizó« cikkhez felhasználható képek. Azt a képet választjuk, amit a cikkhez megfelelőnek találunk. Már a puszta feltételezés is egy beteg gondolkodásmódról tesz tanúbizonyságot, de ez nem meglepő.

Nyitókép: Alex Soros Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. december 13. 18:04
na még egyszer Bastyaelvtars 2023. december 13. 13:07 Ne erőltesd! A baloldali és liberális lapokban van még olyan hogy nívós zsurnalisztika, szakmai standardok, oknyomozás, korrekt tájékoztatás." mit nem mond Bástyaelvtárs.... "A Project Veritas által közzétett felvételeken Charlie Chester őszintén beszél arról, hogy hogyan buktatták meg Donald Trumpot propagandisztikus eszközökkel...Chester beszélt a módszereikről is. Elmondta, hogy Trump egészségügyi problémáit felnagyították. – Trump keze remegett vagy valami, azt hiszem. Rengeteg orvost hívtunk be, hogy elmondjanak egy olyan történetet, ami csak spekuláció volt, hogy neurológiai problémái vannak és a végét járja. Olyan történetet készítettünk ott, amiről semmit sem tudtunk. Szerintem ez propaganda ..." A rejtett kamerás felvételből az is kiderül, hogy a CNN-nél a csatorna vezérigazgatója, Jeff Zucker dönti el, hogy miről lehet beszélni." Jeff Zucker zsidó, a nívós fajtából...
catalina11
2023. december 13. 18:03
catalina11 2023. december 13. 13:38 Bastyaelvtars 2023. december 13. 13:07 Ne erőltesd! A baloldali és liberális lapokban van még olyan hogy nívós zsurnalisztika, szakmai standardok, oknyomozás, korrekt tájékoztatás." mit nem mond Bástyaelvtárs.... "A Project Veritas által közzétett felvételeken Charlie Chester őszintén beszél arról, hogy hogyan buktatták meg Donald Trumpot propagandisztikus eszközökkel...Chester beszélt a módszereikről is. Elmondta, hogy Trump egészségügyi problémáit felnagyították. – Trump keze remegett vagy valami, azt hiszem. Rengeteg orvost hívtunk be, hogy elmondjanak egy olyan történetet, ami csak spekuláció volt, hogy neurológiai problémái vannak és a végét járja. Olyan történetet készítettünk ott, amiről semmit sem tudtunk. Szerintem ez propaganda ..." A rejtett kamerás felvételből az is kiderül, hogy a CNN-nél a csatorna vezérigazgatója, Jeff Zucker dönti el, hogy miről lehet beszélni." Jeff Zucker zsidó, a nívós fajtából...
bodrigyuri
2023. december 13. 14:52
Soros le sem szarja régi tanítványát. Különben is, a malac legfőbb ellenfele az alkesz feri. Ha nem így lenne, a birkanyáj már szétszéledt volna.
elfújta az ellenszél
2023. december 13. 14:00
Na ezt is megértük, a harcias proletár ideológia terjesztésére több mint egy évszázaddal ezelőtt alapított Népszava (eredeti nevén Munkás Heti-Krónika) felcsapott a világ legnagyobb rablókapitalistája, a tényleges munkát soha nem végző Soros klán hivatalos talpnyalójának. Bácsi kérem, nem ezt tetszettek tanítani az iskolában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!