„Most a város legjobb sofőrje fog vezetni, elnök uram!” – mondta Orbán, és elvitte Erdogant egy körre (VIDEÓ)

2023. december 19. 18:27

A miniszterelnök Facebook-oldalán azt írta: Viktor Fittipaldi a volánnál!

2023. december 19. 18:27
null

Orbán Viktor közzétett egy rövid videót arról, amint elment egy körre Recep Tayyip Erdogan török elnökkel az ajándékba kapott Togg T10X-szel. A felvétel elején a miniszterelnök azt mondta török vendégének, hogy 

„most a város legjobb sofőrje fog vezetni, elnök uram!”

A videóból az is kiderül, hogy a teljesen elektromos Togg 435 lóerő leadására képes. Az autó pontos paramétereiről EBBEN A CIKKBEN írtunk részletesen. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Benkő Vivien Cher/MTI

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2023. december 21. 11:50
"Erdogan begyakorolt koreográfiát játszatott el Orbánnal, amit már egy sor más vezetővel is megtett Erdogan török elnök amúgy külföldi útjain gyakran vállal hasonló autózós performanszokat, és mindig át is engedi a volán helyi tárgyalópartnerének, vagyis Orbán Viktorral megejtett kocsizása és a magyar kormányfő sofőrködése nem ritka kivétel volt, hanem bevett gyakorlat." Példák: 1.) Egyesült Arab Emirségekben Mohammed bin Szalmán szaúd-arábiai koronaherceggel 2.) Azerbajdzsánban Alijev azeri elnökkel 3.) Kazahsztánban Tokajev kazah elnökkel 4.) Katarban Tamim bin Hamad Al Thani katari emírrel ugyanaz volt a koreográfia, mint Orbánnal. https://hvg.hu/itthon/20231220_Erdogan_Orban_elektromos_auto_Togg_T10X
Kerezs
2023. december 20. 08:52
És igen, a magyar miniszterelnök ebben is jó. ( egyébként terepen, átlagos terepjáróval éles helyzetben is ) A kommentekből meg az is kiderül, hogy kinek van mindenisszar nyomorult élete.
ujujuj
2023. december 20. 08:26
Milyen kínos lett volna, ha Kalácsony Gelgő a miniszterelnök. Az első villanyoszlop után vihették volna fényezni a kocsit, és az még mindig jobb, mintha eldicsekszik azzal Erdogánnak, hogy van annyira töketlen balfasz, hogy jogosítványt sem tud szerezni.
választópolgár
2023. december 19. 22:41
Nem kéne ez az erőltetett humorizálás amikor Erdogan láthatóan nem vevő rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!