Megdöbbentő videón, ahogy egy budapesti autós elsodorja a babakocsiban ülő gyermek lábát, majd továbbhajt

2023. december 03. 17:29

A rendőrök szerint 40 centin múlt a gyermek élete.

2023. december 03. 17:29

A Budapesti Autósok tette közzé honlapján azt a felvételt, amelyet egyik olvasójuk autójának fedélzeti kamerája rögzített. A videón jól látható, ahogyan egy nő a Nagykőrösi úti zebrán sétál át a babakocsiban ülő gyerekével. Az egyik sávban elengedte őt az autós, míg a másikban közlekedő sofőr 

még csak nem is lassított a zebránál, így majdnem elütötte a gyereket. 

„Ebben a helyzetben én voltam a gyalogos a videón. Gyereket toltam magam előtt, egyik sávba átengedtek minket, a másikban még csak lassítani se lassított aki vezetett. Elsodorta a gyerek lábát, és a babakocsi oldalát is a lökhárítója. A felvételt a rendőrök megkapták. Készítettek helyszíni jegyzőt, és cserbenhagyási eljárás indult ellene. 40 centin múlt a gyerek a rendőrök szerint” – kommentálta az esetet a gyermek édesanyja.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: YouTube /Képmetszet

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 15. 06:59
Tenyleg eleg sotet ez az atkelo.. es termeszetesen az anyuka is hibas, mert nem figyelt. De azt semmi nem magyarazza, hogy az autos miert nem lassitott zabranal, azt meg foleg, hogy miert hajtott tovabb. Ugy latszik most ez a divat. Nemreg egy kulfoldi rendszamu auto sodort el ket not a zebran es siman tovabb hajtott. Budan kaptak el. Rohejes hogy az ilyenek azt hiszik meguszhatjak, mikozben mar tele a varos kamerakkal. Bar sajnos sokszor megusszak enyhebb buntetesekkel ha nincs halaleset.
stormy
2023. december 04. 11:58
miért reklámozza a mandiner ez a zsindex-es kötödésű youtube csatornát? lassan libsi portállá válik?
polárüveg
2023. december 04. 10:39
Nagyon elterjedt a lámpa nélküli gyalogos átkelőhelyen a lassítás nélküli továbbhaladás, miközben ott áll rajta vagy előtte a gyalogos. Egyetlen egy helyen félóra alatt bárki több ilyet láthat. Olyan sofőrrel is volt szerencsém találkozni, aki SMS-ezés miatt nem nézett fel átkelőhelyen való továbbhajtáskor. Autósként mondom, ezek nem a hirtelen lelépős gyalogosok esetei voltak, hanem a kajakra meg nem adott, semmibe vett gyalogoselsőbbségé.
tacsi68
2023. december 04. 06:07
karakter2 VAN igaza!! Így nem lehet közlekedni!! Megyek mint a f@sz mert gyalogátkelő van főleg gyerekkel!! Se jobbra se balra nem néz szét a bunkó anyuka !! Veszélybe sodorja a gyerekét!! SZÉT KELL NÉZNI,hogy biztonságos -e az áthaladás? EZT nem tette meg az anyuka?! Őt is megt kellene büntetni mert veszhélybe sodorta a gyerekét!! Természetesen az autós a leghibásabb! Jogsi el és kész!! 20 évet taxiztam tudnék mesélni sokat ilyenek gyalog átkeló gyerek kocsi elől tolja át nem néz sehova majd meg áll a barom.HA TUD!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!