Megdöbbentő beismerő vallomást tett Karácsony Gergely Budapest pénzügyi helyzetéről

2023. december 26. 11:06

A béka seggét emlegette a helyzet kapcsán a főpolgármester.

2023. december 26. 11:06

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere az Atv Egyenes beszéd című műsorában beszélt a főváros pénzügyi helyzetéről, meglehetősen erős mondatokat használva.

Egy helyütt Karácsony egyenesen arról beszél, hogy az általa vezetett város pénzügyi helyzete a béka segge alatt van.

A város pénzügyi helyzetéről sokat beszéltünk a műsorban, ez a béka segge alatt van” 

– összegez a főváros első embere.

Ahogy megírtuk, Tarlós István 214,2 milliárd forintos megtakarítással adta át a főváros vezetését 2019-ben. A főváros adóbevételei azóta jelentősen nőttek. 2021-ben 20, tavaly 30 milliárd forinttal, idén pedig 76,4 milliárd forinttal több az iparűzési adóból származó bevétele Budapestnek, a korábban tervezetthez képest. Ebben a kontextusban érdemes a főpolgármester szavait hallgatni.

Később Karácsony Gergely 

a mikroadományos ügyről is beszélt: kiderült, hogy nem tud mit mondani,

 és furcsának találja, hogy a kollégáinál házkutatásokat tartanak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Atv, Képernyőmentés

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rorshock
2023. december 29. 17:52
Nyírség kilökte magából. "Jóazpestre"
moricka13-3
2023. december 28. 03:45
A saját szóhasználata szerint, úgy "pestiesen" szólva, hogy Karácsony Gergely is értse: A saját helyzetét illetően főpolgármesterként nem tudja, hogy Őkelme a Budapest pénzügyi helyzetével közel azonosan, vagyis " a béka segge alól", ráadásul a " nyakig a saját szarában"is, nevetve csak az egészen, még csupán szánalomra sem méltó már?
cutcopy
2023. december 26. 23:16
Közli hogy a béka segge alatt van a főváros majd röhög egyet..
hegyaljai-2
2023. december 26. 21:15
Régen, amikor még egy konzervatív világ volt, és karakterek (és bocsánat a gender szempontból nem korrekt kifejezésért) férfiak voltak a politikusok, akkor is előfordultak csődök. Volt amikor az illető tehetett róla, volt amikor nem rajta múlott. Akkor az volt a társadalmilag elfogadott válasz, hogy vagy főbe lőtte magát, vagy lemondott. Karácsony Gergely válasza erre a helyzetre - mint mindig eddig - mosolyog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!